Tüp Bebek Şikayet ve Yorumları

Öncelikle şunu belirtelim ki sitemizin öncelikli amacı, tüp bebek konusunda yazılı ve görsel basında çıkan haberleri, konferans ve videoları, bilgilendirici akademik yazıları derleyerek okuyucuların hizmetine sunmaktı. Ancak bu yazıların altına eklenen olumlu ve olumsuz görüşlere kayıtsız kalmak mümkün olmadı. Bu yüzden bu yazımızda sitemizde bugüne kadar tüp bebek konusunda okuyuculardan gelen dağınık haldeki şikayet yazılarından öne çıkanları hiç değiştirmeden yayınlamak istedik. Siz de olumlu veya olumsuz bu konudaki deneyimlerinizi sitemizin yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

İşte Sizden Gelen Tüp Bebek Şikayet ve Yorumları;

  • tuba dedi ki...

    ben çok şeyler yaşadım bu tedavide hem maddi hem manevi hiç olumlu cevap almadım hayal kırıkklığı nasıl bişey bilemezler dr. kolay geliyor herşey tedavi sonrası depresyona girdim ve hala çıkamadım ne yemek,iş,güç hiç bir şey ımrumda değil tek aklıma takılan neden?neden böyle oldu?nasıl düştü?hep soru işareti ben dr. dediği her şeyi yaptım ama olmadı bize üstelik %70 şans verirken neden böyle oldu anlamadım şimdi tekrar bizi kliniğe çağırıyorlar farklı tedavi uygulayacağız ben napim anlamadım aklım çok karışık.Dr.başka yerde deniceğiz dediğimde ama biz sizdeki sorunları biliyoruz biz daha iyi anlarız diyor apmalıyım bilmiyorum?Artık güvenemiyorum ben başka doktura danıştığımda bana çok hormon iğnesi verildiğini yumurtalarım birden gelişince sağlıklı yumurtalarımın olmadığını söyledi ilgili ve bilgili kişiler bana bana bu konuda bilgi verisin..

  • Cigi dedi ki...

    İnsanların genelde çok vakıf olmadıkları sağlık konusunda doktorlarımıza kayıtsız şartsız güvendiğini herkes biliyor. Peki bu sektördeki doktorlar bizleri nasıl suistimal ediyor. Daha dün izmirde özel bir hastahane sahibinin son aylarda cerrahi müdehaledeki azlıktan dolayı doktorlarını uyardığını ve maaş indirimi konusunda resmen tehdit ettiğini okudum. Bu nasıl bir cesarettir. Ve bu tehditin karşısında duramayn doktorun neler yapabileceğini düşünüyormusunuz. Biz doğal yollardan çocuk sahibi olamadık. Daha sonra bu yaşadıklarımızı insanlara fikir versin diye http://tupbebekistiyorum.blogspot.com/ ve http://www.tupbebekistiyorum.tr.gg/de yazdım. Umarım bu konu ile ilgili herkese bir fazdamız olabilir. Sizlerinde deneyimleriniz varsa bu konu ile ilgili lütfen paylaşın. Süistimal edilmeyelim.

  • Adsız dedi ki...

    bende 1 ay önce tüp bebek denedim olmadı çok üzüldün hala depresyondayım hayat bana çok anlamsız geliyor eski neşem yok çok para harcadım resmen dolandırıldık bana 3 emriyo koyduklarını trensfer zamanı bana verdikleri kağıtdada yazılıydı ve ben evime döndüğümde olumsuz sonuç alınca hastaneden testlerimizi istedikk ve bana sadece dekont ve tüp bebek tedavisi gördüğüme ve 2 emriyo yerleştirdiği yazılıydı bu nasıl birşey bana tedavi başında çok iyi davrandılar daha sonra ilgilenmediler bile mecburen devam ediyorsun bu tedaviyi gören arkadaşlar bilir gonal iğnesini kan tahliline tozajını belirliyorlar benden sadece 2 defa kan aldılar herşy yolunda aynı tozajda vurun deyip eve gönderiyorlardı ve ben yumurtalarımın toplanmasına 2 önce çok hasta oldum durmadan kusuyordum dr. açıklaması hormon iğnesinin fazla geldiğini ve damarlarımdan sızmaya başladığını söyledi ve birden hormon iğnesini kesti ve ben bu olaydan sonra başka hastanelerle konuştum yanlış tedavi gördüğümü söylediler ve ben şimdi hakkımı aramak ben bu para göz insanları allaha havale ediyorum insanlar ne zorluklarla bu paraları biriktirip geliyorlar ve tedavi sonrasıda büyük sıkıntı çekiyorlar inş.ben bu hakkımı ahiretde alırım kimse ankalife tüp bebeğe gitmesin benim yaptığım hatayı yapmayın iyice araştırın ve dr. tavsiyesi üzerine gidin ben int.araştırmıştım sizde benim gibi azılanlara ladanmayın dediğim giibi dr. tavsiyesiyle gidin..allah hepimize çoçuk versin....

  • Adsız dedi ki...

    Arkadaşlar bende kurban bayramından 1hafta once tüp bebek yaptırdım süleymaniye devlet hastanesınde negatıf cıktı doktora ve hemşirelere sordum neden tutmadı dıye cevap alamadım tekrardene dedıler umursamaz bir sekilde onlar için sohbet ve cay keyfı daha önemliydı acaba en yakınlarındada boyle sorun olsaydı ne yaparlardı dıye soruyorum 2raporumu cıkardım sımdı istanbul tup bebek merkezınde olacak mayısın 17 tedavıye başlıyorum benım normal tüp bebek yaptıranlara gore şansım daha az oldugunu söylüyor.
  • Adsız dedi ki...

    allah ıslah etsin kime inanacagımızı şaşırdık çaresizlik boynumuzu büküyor türkiyenin en iyi doktorlarına gücümüz yetmiyo paranın gözü kör olsun...!!!!!
  • Adsız dedi ki...

    2 kere tüp bebek yaptırdım sülemaniyede duygularımla oynadılar suan pisikolojik tedavi görüyorum böyle duygularımızla oynayan doktorları kınıyorum benim gibi madur olanları allah yardım etsin hepimize
  • Adsız dedi ki...

    Üç kez denedim,olmadı.Vaadler her seferinde sizde birşey yok bu kez olacaktı.Her seferinde aynı tedavi,bir problem varki olmuyor.Farklı tedavi uygulamasını beklerdim.Milletin annelik ve babalık duygularını sömürüyorlar.Para için insanların duygularıyla oynuyorlar.Hiç başarılı bulmuyorum.Ünüversite Hastahanelerine gidin.

  • Adsız dedi ki...

    BİZDE 2 DEFA TÜP BEBEK YAPTIRDIK 1. İSTANBUL AMERİKAN HAST.2.ANKARA TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPILDI HER TEDAVİDE %70 GARANTİ VERDİLER AMA HEPSİ NEGATİF SONUÇLANDI.NEDEN OLMUYOR DİYE SORDUĞUMUZDA TEKRAR DENEYİN DEDİLER.TEK AMAÇLARININ PARA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ.ŞUAN 3.YÜ DÜŞÜNÜYORUZ YİNE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN ÇOK KORKUYORUZ.RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN


211 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 211 / 211
Timothy Kober dedi ki...

Bu evrensel finans şirketi “PLUTO KREDİ FİNANS EVİ” nden size selamlar, gerçek ve uygun fiyatlı kredi teklifimizin genel kamuoyuna duyurulmasıdır. Ancak, bu evrensel şirket (12 yılı aşkın tecrübesi ile), her gün bankanızın sağlayamayacağı bir esneklik ile finansal hizmetler sunan özel bir şirkettir. Eğer bu şirkette bir işletme kurmak, borcunuzu veya size ve genel olarak dünyaya fayda sağlayacak başka bir şey almak istiyorsanız, size yardımcı olmak için buradayım. Faiz kısmı, 45 yıla kadar geri ödeme süresine bağlı olan% 0,3'lük düşük faiz oranımızdır. Eğer işiniz için bu tür bir fırsatı elde etmek istiyorsanız, vakfınızı kurmanıza yardımcı olmak için buradayım.
Şu adresten ofisimize başvurmanız gerekiyor: plutocreditfinancier@gmail.com

Timothy Kober dedi ki...

Merhaba beyefendi / hanımefendi,
İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.
Email: plutocreditfinancier@gmail.com

teşekkür ederim

Timothy Kober dedi ki...

Merhaba beyefendi / hanımefendi,
İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.
Email: plutocreditfinancier@gmail.com

teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Merhabalar
Umut tüp bebek merkezi nerde belirtmenizi rica ederim.

Unknown dedi ki...

Kesinlikle oraya gittiğim günü yazıklar olsun herşeyleri para dağ girmeden muhasebeye lütfen kesinlikle abartı yok ben centrum tüp bebek gittim sonra kesin olarak olacakları ney bi şekilde anlattı Recai bey ve 10 gün tedavi ardından 4 yaşında kızım bar be ayrıca anatolia da yanlış ilaç yüzünden aylarca sancılarım agrılarım oldu

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Bize Ulaşın:
                                (İskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
                                  WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
                                    Tel .... (+ 44) 7480 729811

Meşru, dürüst, saygın ve acil bir krediye mi ihtiyacınız var? Meşru kredi arayışınız bugün burada sona eriyor, çünkü finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Finansal sorunlarınız hakkında finansal talihsizliğinizin çözümüyiz. 32.000'den fazla işletme sahibine işletme kredilerinde milyarlarca (farklı para birimleri) sağladık. senin işin. düşük faiz oranına sahip her türlü krediyi ve krediyi geri ödeme süresini sunuyoruz Kredi borcunuz var mı? Fatura ödemek için paraya mı ihtiyacınız var? Yetersiz finansman nedeniyle tamamlanmamış bir projeniz var mı? İŞKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ'nin amacı mükemmel profesyonel finansal hizmetler sunmaktır e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Unknown dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum. İlk denemem Ankara bahçeci'de oldu suistimal ve 18 yumurtam boşa gitti. Şu an Cem Akarsu'yle tedavideyim hem uygun fiyatlı ilaç yazdı hem de insanı aşırı sakinleştirir motive ediyor. Bahçeci para ödemesi sonrası asla ilgilenmedi. Ohss oldum ilaç bile vermediler. Embriyolar oluşmadı dediler. Eşimde de bende de sıkıntı olmamasına rağmen. Ayrıca psikolojimi çok bozdular. kesinlikle Cem Akarsı'yu tavsiye ederim.

Unknown dedi ki...

Bu, genel kamuoyuna artık% 2 faiz oranıyla kolay kredilerin verildiğini bildirmek için, sadece ciddi kişilerin aşağıdaki iletişim bilgileriyle şimdi kaydolması gerekiyor ........
Whats'App Numarası: +13013649726
Eamil: skyfinance88@gmail.com

Merissa Ahmed dedi ki...

Adı:::::::[Merissa Ahmed]
Ülkeler::::::::[Malezya]
Adres:::::::[Jalan-Bukit Bintang Plaza, Jalan Bukit Bintang]
Şehir::::::::::::[Kuala Lumpur]
Kredi Tutarı:::::[RM450k. [başarılı]
WhatsApp numarası::::::[+ 601125693785]
e_mail::::::[[[[financialserviceauthority400@gmail.com]]


Benim adım Merissa, Malezya'dan iki çocuğumun annesi ve uzun yıllardır Malezya'dayım ve bugüne kadar hala Malezya'dayım. İşimde karşılaştığım temel sorunlardan biri finansal sorunlar ve yeniden finansman oldu ve bu da bir kredi aramama neden oldu ve sonuç olarak 2 kurgusal borç verenin kurbanı oldum ve bu da beni bir dereceye kadar travma geçirdi ama asla pes etmedim bloglar ve diğer medyalar başta [DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY] 'yi bulma fırsatım oldu. İlk başta korkmuştum ve bu konuda çok şüpheliydim, ancak sonunda finansal özgürlüğüme yol açan bir risk almak zorunda kaldım. Aslında [RM450k] tutarında bir kredi için başvurdum. Başarılı ödeme sürecinden sonraki 24 saat içinde. Tüm süreç güvenilir ve güvenilirdir, bu nedenle çevrimiçi kredilerden korkmayın, çok düşük faiz oranlarında güvenilir bir kredi almak için [DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY] ile iletişime geçin Aşağıdaki e-posta adresi aracılığıyla onlarla iletişime geçebilirsiniz
[[[[[[[[[[[[financialserviceauthority400@gmail.com]]]

Adsız dedi ki...

E-posta: Deepwebhackers00@gmail.com
WhatsApp: +1 (912) 200-8671

Hacklenmiş bir ATM kartıyla herhangi bir ATM makinesinden ücretsiz nakit çekebileceğinizi biliyor musunuz?

ATM makinelerini hacklemek ve nakit dökülmesine neden olmak için kullanılabilecek yeni tasarlanmış süper akıllı özel programlanmış boş ATM kartlarımızı sunan ATM kartları, herhangi bir ATM Makinesinden nakit çekmek veya mağazalarda ve POS'ta kaydırmak için kullanılabilir. Bu kartları dünya çapındaki tüm müşterilerimize ve ilgili alıcılara satıyoruz, lütfen sahte kart satan dolandırıcılıklara dikkat edin, işlemlerimizi doğrulamak için orijinal kartları belgelerle birlikte satarız, kartın ATM makinelerinde maksimum 8.500 $ para çekme limiti vardır ve ayrıca diğer siber bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, her zaman her zaman sizin için buradayız.
İşte her kartımızın fiyat listelerimiz ve para çekme limitlerimiz:

günlük 2.500 ABD doları sınırı 390 ABD dolarıdır.
günlük 5.000 ABD doları sınırı, 500 ABD dolarıdır.
Günlük 7.500 ABD doları sınırı 750 ABD dolarıdır.
günlük 10.000 ABD doları sınırı 900 ABD dolarıdır.

başvurmadan önce kararınızı verin, düz anlaşma çalıyı ısırmayın, bu% 100 yasaldır, tek seferlik bir ödeme yukarıdaki fiyatlara Van Nuys'ta temel aldığımız nakliye ücreti ve aktivasyon maliyeti dahildir. Daha fazla bilgi için iletişim

E-posta: Deepwebhackers00@gmail.com
WhatsApp: +1 (912) 200-8671

Adsız dedi ki...

İşini yapana duaciyiz minnettarız başımızın tacı. sonuç itibariyle tecrübeleriyle yaşanmış mağduriyetler var. Nerede konuşacak bu insanlar. Siz bu mağduriyetleri çaresizliği yasamadiginiz için mi empati kuramiyorsunuz ?

«En Eski ‹Eski   201 – 211 / 211   Yeni› En yeni»