Site Hakkında Açıklama

Sitemizde; tüp bebek, mikroenjeksiyon, kısırlık, gebelik, infertilite konularında yazılı, görsel medyada ve internet sitelerinde bulunan son gelişmeler her biri kaynak gösterilerek sizlere aktarılmaktadır. Yine farklı başlıklar altında yüzlerce okuyucunun yaptığı binlerce yorum bulunmaktadır. 

Dikkat edilmesi gereken husus; sitede mevcut haber ve yorumların sorumluluğunun/doğruluğunun bunları yapanlara ait olduğudur. Özellikle yorumların tamamen kişisel tecrübeler olduğu, haliyle subjektif değer taşıdığı unutulmamalıdır. Tavsiye ve şikayet kısmında sıkça rastladığımız bir örnek; herhangi bir doktordan veya tedavi merkezinden memnun kalan olduğu gibi, memnun olmayan hastalarda bulunmaktadır. Bu durumun hastanın tıbbi durumuna göre ya da  beklentilerine göre değişebileceği unutulmamalıdır. 

Yine gazetelerde tüp bebek konusunda çok fazla haber çıkmaktadır. Bazen bir tüp bebek tedavisi merkezinin açılışı ya da yeni bir yöntemin duyurulması gibi haberler arasından biz her ne kadar birbirinin tekrarı olmayan güvenilir haberlere sitemizde yer vermeye çalışsakta neticede bunların hepsi tüp bebek tedavi sürecinde anne adaylarına ve yakınlarına sadece bir fikir verme ve bilgiye erişme kolaylığını sağlamaya yöneliktir. Sonuç olarak bu konuda sizi bilgilendirmeye en yetkili kişiler konusunda uzman doktorladır.


Hiç yorum yok: