Kıbrıs'ta Tüp Bebek Rezaleti

Türkiye’den KKTC’ye anne olmak ümidi ile gelen Elif Başarır’ın hayalleri yıkıldı. Başarır’ın tek arzusu anne olmak iken sağlığından oldu, psikolojisi bozuldu.

Ankara’dan KKTC’ye iki kez tüp bebek sahibi olmak için geldiğini ancak Op. Dr. Şevket Alptürk tarafından maddi manevi mağdur edildiğini ileri süren Elif Başarır, Op. Dr. Alptürk’ü Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’ne şikayet etti.

Başarır’ın şikayet dilekçesini dikkate alan Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği, adı geçen doktordan olayla ilgili bilgi almak üzere işlem başlattı.

Dr. Alptürk, daha önce de “Doku organ nakli alınması, saklanması, aşılanması ve transferi” Yasası’na aykırı olarak 16 ve 17 yaşlarındaki iki kızdan yumurta aldığı gerekçesiyle tutuklanarak yargı huzuruna çıkarılmış ancak mahkeme sonrası serbest kalmıştı.

Konuya ilişkin Havadis’in sorularını yanıtlayan Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Suphi Hüdaoğlu, ilgili taraftan bilgi almak üzere gerekli işlemin başlatıldığını ve Elif Başarır’ın haklı çıkması durumunda adı edilen doktorun onur kurulunda yargılanacağını kaydetti.

“Sağlığımla oynandı”

Türkiye’nin Ankara ilinde yaşayan 48 yaşındaki Elif Başarır, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ne bir şikayet dilekçesinde bulunarak, Op. Dr. Şevket Alptürk tarafından maddi manevi mağdur edildiğini bildirdi. Elif Başarır, bir doktor arkadaşının tavsiyesi üzerine Dr. Şevket Alptürk ile tüp bebek sahibi olmak için bağlantıya geçtiğini ancak, birkaç aylık bir süreç içerisinde Dr. Alptürk ve eşi Ayşe Alptürk tarafından kandırılarak maddi manevi büyük zarara uğratıldığını ileri sürdü.

Büyük umutlarla Ankara’dan KKTC’ye tüp bebek sahibi olmak için geldiğini ve Op. Dr. Şevket Alptürk tarafından yapılan tüp bebek uygulamasında mağdur edildiğini ileri süren Başarır, “Ticari kaygılarla yanıltılmak suretiyle sağlığımla oynandı, pek kötü muameleye maruz kaldım, psikolojim bozuldu, maddi ve manevi telafisi mümkün olmayan kayıplarım oldu. Op. Dr. Şevket Alptürk ve sekreteri olarak görev yapan eşi Ayşe Alptürk’ten şikayetçiyim” dedi.

Elif Başarır, yaşadıklarını Havadis’e anlattı.

“Gebe kalma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi”

“Ben Türkiye’nin Ankara ilinde yaşıyorum ve 48 yaşındayım. Bir gün bir bebek sahibi olmak istedim ve başıma gelmeyen kalmadı. Bir süre önce tanıdık doktor Cüneyt Özcan’ın tavsiyesi üzerine Dr. Şevket Alptürk ile tüp bebek sahibi olmak için bağlantıya geçtim. Dr. Alptürk, gebe kalma ihtimalinin çok yüksek olduğunu bildirdi. Yumurta ve sperm donasyonu ile embriyo transferi için Ağustos 2011 tarihinde ilaç tedavisine başlandı. Doktorun talimatıyla yaklaşık 1 ay süreyle günde 3x1 olarak başlayıp 2x3 doza çıkan Estrofem, 1’er adet coraspin ve folidoce tablet, 3x1 progestan kullandım. 19 Eylül 2011 tarihinde KKTC’ye geldim ve vücuduma Dr. Alptürk tarafından 3 donasyon embriyosu transferi yapıldı. Bu işlemin bedeli olarak da benden 13 bin 250 TL tahsil edildi. Ancak gebelik gerçekleşmedi.”

“Beni ikna etti”

“Gebelik gerçekleşmeyince doktoru telefonla aradım, durumu anlattım, hayal kırıklığına uğradığımı, çok üzgün olduğumu söyledim. Bana, ‘Üzülmeyin Elif Hanım tekrar transfer yapacağız, siz rahat olun, sadece 2 ay bekleyin ve beni arayın’ dedi. Bunun üzerine ücreti sordum ve tekrar o kadar para verecek durumumun olmadığını söyledim. Dr. Alptürk, ‘Kesinlikle parayı düşünmeyin, sizden yeniden para almayacağız, sadece masraflarınızı ödeyeceksiniz’ diyerek beni ikna etti.”

“Şaşkınlıktan kalakaldım”

“Doktorun dediği gibi iki ay bekledikten sonra doktoru aradım ve 2 Ocak 2012 tarihinde yine doktorun talimatıyla tekrar aynı ilaçlar ile 2x1 adet monodoks 100 mg. kullanmaya başladım. İlaç kürünün 12’nci günü transfer için önceden kararlaştırıldığı gibi Türkiye’den KKTC’ye giderek 13 Ocak 2012 tarihinde Doğuş Doğum Hastanesi’ne gittim. Belirtilen randevu saatinde hastanede bulundum, yarım saat su içip sıkışık duruma gelmem için bekletildim, transfer sıramın geldiğini belirten Ayşe Alptürk, beni doktorun odasına aldı, elinde post makinesiyle gelerek önce ödeme yapmam gerektiğini söyledi ve benden 3 bin 500 Euro karşılığı 8 bin 250 TL istedi. Şaşkınlıktan kalakaldım ve Şevket Bey ile ücret konusunda ‘para almayacağız, sadece kendi masraflarınızı ödeyeceksiniz’ şeklindeki söylediklerini hatırlattım. Yanımda o kadar para olmadığını bildirdim. Ayşe Hanım beni zemin katta, bekleme yapan hastaların göremeyeceği dipte bulunan bir başka odaya alarak ‘ben bir doktora sorayım geleyim’ dedi. 15 dakika sonra gelerek doktorun kesinlikle böyle bir şey söylemediğini ve para olmadan transfer yapmayacağını bildirdiğini söyledi. Konuşmayı tekrarladım ve yanlış anlamamın mümkün olmadığını, doktorun sözüne güvenerek sırf transfer için büyük masraflar yapıp bir o kadar da ilaç yüklenip hazırlandığımı söyledim. Tekrar sorayım diyerek beni odada bırakıp çıktı. Tam bir saat sıkışık vaziyette odada kıvranarak terk edildim, bekletildim.”

“Transfer yapmayacağız dediler”

O kadar beklememe rağmen kimse yanıma gelmedi ben de artık sancılardan dayanamaz duruma gelince dışarıya çıktım. Ayşe Hanım’ı aradım, koridorda beni görünce arkasını dönüp hemen oradan uzaklaştı. Bu durum birkaç kez tekrarlandı. Israrla tekrar gelmesini bekledim, geldiğini görünce benimle ilgilenmesi için “sizden haber bekliyorum niye bekletiyorsunuz beni” diye bağırmak durumunda kaldım. “Transfer yapmayacağız size” dedi. “Peki olumlu ya da olumsuz, sonucu niye bildirmiyorsunuz bana, neden bekletiyorsunuz? Beni odaya hapsettiniz, sıkışıklıktan kıvranıyorum” dedim. Cevap vermeden arkasını döndü ve oradan uzaklaştı.

“Çok kaba ve çirkin bir muamele gördüm”

“Hal böyle olunca ikinci bir hayal kırıklı ile çaresiz Türkiye’ye geri dönmeye karar verdim. Havaalanına gidebilmem için hastanedeki bir görevliden taksi çağırmasını istedim, “biz çağıramayız, bekleyin Ayşe Hanım gelince o çağırsın” dedi. Ayşe Hanım’ın gelmesini bekledim ve kendisinden tam üç kez taksi çağırmasını istedim ancak benimle ilgilenmedi. Çok kaba ve çirkin bir muameleye maruz kaldım. Psikolojim bozuldu.”

“Bebeğime kavuşacağım sandım”

“Tüp bebek sahibi olma ümidiyle gittiğim Op. Dr. Şevket Alptürk tarafından ticari kaygılarla yanıltılmak suretiyle sağlığımla oynandı, maddi ve manevi kayıplarıma neden olundu. Daha da kötüsü, hem sağlık hem maddi açıdan aynı süreci bir başka tüp bebek merkezinde yaşamam mümkün olmadığından bu durum telafisi olmayan olumsuz sonuca neden oldu. Bebeğime kavuşacağım derken bebek sahibi olma olasılığım tamamen yok edildi. Gereksiz yere vücuduma ilaç depolandı.”

“Şikayetçiyim”

“Tamamen ticari kaygıları ön planda çalışan doktorun, daha fazla maddi kazanç için ilk transferde ciddi işlem yapıp yapmadığı konusunda ve transfer sayısını kasıtlı olarak artırdığı yönünde ciddi kuşkularım oluştu. Bir nevi hayal tacirliği yaparak sorumsuz davranışlarından dolayı maddi ve manevi olarak zarara uğratılıp mağdur edildiğim Op. Dr. Şevket Alptürk ile beni odaya hapsederek pek kötü muamele yapan eşi ve sekreteri Ayşe Alptürk’ten şikayetçiyim. İlgili kurumlardan mağduriyetimin giderilmesi ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum.”

“Olay soruşturuluyor”

Konuya ilişkin Havadis’in sorularını yanıtlayan Kıbrıs Türk Tabipler Birliği Başkanı Suphi Hüdaoğlu, Elif Başarır’ın Op. Dr. Şevket Alptürk ve eşi Alptürk’e yönelik iddialarının üzerine konu ile ilgili harekete geçildiğini belirtti. Hüdaoğlu, “İlgili taraftan bilgi almak üzere gerekli işlem başlatıldı. Eğer Elif Hanım’ın haklı olduğu ispatlanırsa ilgili hekim onur kurulunda yargılanacaktır” dedi.

Kıbrıs Türk Tabipler Birliği Başkanı Suphi Hüdaoğlu, Elif Başarır’ın haklı çıkması durumunda ilgili doktor için kararın onur kurulu tarafından alınacağını söyledi.

“Sorularımız yanıtsız bırakıldı”

Öte yandan günlerce Op. Dr. Şevket Alptürk’e ulaşmaya çalışan muhabirimiz bir türlü istenilen görüşmeyi gerçekleştiremedi.

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Doğuş Doğum Kliniği’nden telefona çıkan ve adının Ayşe olduğunu ifade eden kişi, Dr. Alptürk’ün yurt dışında olduğunu ve konu ile ilgilenmediklerini belirtti.

Muhabirimiz gün boyu Dr. Şevket Alptürk’e cep telefonundan ulaşmaya çalıştı ancak, Dr. Alptürk’ün hususi telefonuna her seferinde başka biri yanıt verdi.

Klinik telefonuna cevap vererek adının Ayşe olduğunu söyleyen ve Dr. Alptürk’ün yurt dışında olduğunu ileri süren kişinin aksine Dr. Alptürk’ün cep telefonunu son açan bey, Dr. Şevket Alptür’ün o an müsait olmadığını ve iki saat sonra ararsak görüşebileceğimizi ifade etti.

“Ayşe Hanım’ın” söylediği gibi, Op. Dr. Şevket Alptürk’ün yurt dışında mı yoksa KKTC’de mi olduğu bilinmezken, klinik personelinden konuya ilişkin her hangi bir değerlendirmede bulunulmadı.

KAYNAK
http://www.gundemkibris.com/tup-bebek-rezaleti--22444h.htm

166 yorum:

Adsız dedi ki...

evet inanırım bu hataya benimde başımdan gecti ve aynı doktor ve aynı bayan ayşe hanım asistanıyım diye tanıttı kendini.yazık sayın hocam cok yazık nasıl vereceksin bu gunahın sorumlulunu.

Adsız dedi ki...

Sizin basinizdan gecenlere cok üzüldüm.
Ama sizi bu sayfada tecrübenizi yazmaniz hic yoksa beni bu doktordan korudu. Daha hangi kibris merkezinde tedavi olmakta kararsizdim. Sevket beyin az kalsin süper internet sayfasina kanacaktim.
Size tesekkür ediyorum.
fatma

hanife dedi ki...

gercekten sizlere nasıl teşekkür ederim bilemiyorum.az kalsın bende aynı olaylara belki maruz kalacaktım.ne söylesem az ben kredi kullanıp gidecektim ve 24 ay o parayı ödeyecektim tşler arkadaşlar.umarım şevket bey kızmaz bana cünkü telefonda epeyce durumu anlatmıştım ona.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Benzer şeyleri yaşamış biri olarak bende Şevket Alptürk'ün bir hekim sorumluluğu ile değil tamamen maddi kaygılarla işlem yaptığına inanıyorum.İki başarısız denememi de o merkezde yaptırdım.Parayı yatırdıktan sonra sizi hiç tanımıyorlar bile.Zaten merkezde tanıştığım hiç kimsenin pozitif sonuç almadığı öğrendim.İllaki olumlu olan vardır ama kimler...

seda dedi ki...

evet ben şevket bey iel 2 defa tadavi için gittim sonuc ne yazık ki olumsuz asla ilgi yok giden arkadaşlar lütfen gitmeden önce kafalarından doguş tüp bebek merkesini düşünmesinler.

çaresiz dedi ki...

merhaba yorumlarınız için tesekkür ederim.bana burayı doktorum tavsiye etmişti kendileriyle bi kaç defa görüştüm. napıcam bilmiyorum sizce en iyisi hangi si

Adsız dedi ki...

kimse yokmuu...

Adsız dedi ki...

dr verda tunçbilek hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaslar lütfen yazarmısınız

Adsız dedi ki...

merhaba, bana değer verdiğim bir doktor verda hanımı tavsiye etti,bu kasım da bir aksilik çıkmazsa kıbrısa gideceğim.geçen yıl savaş özyiğitle bir donasayon denemem oldu fakat başarısız oldu..ama doktorun suçu olduğunu sanmıyorum. çünkü seçtiğim donör daha önce 2defa başarılı olmuş..verilen bilgiye göre,şimdilik verda hanımın ilgisinden memnunum samimi konuşması insanı rahatlatıyor...firdevs hanımlada konuşmuştum 2 yıl önce ama insana düşünme fırsatı bile vermiyor 1-2 haftasonra başlıyor aramaya insanda oldukça şüphe oluşturuyor..

Adsız dedi ki...

merhaba ben verda hanımın samimiyetine inanmıştım epeyce konuşup neredeyse tedaviye başlıycaktım feysten mesajlaşıyorduk en son ücret konusunda yardımcı olmasını yazmıştım ki beni aramayı birden kestiler mesajlarıma cevAP vermediler bende kuşkuya düştüm ara verdim yanlış bişi yapmayım diye görüşebilirmiyiz özelden

Adsız dedi ki...

özelden derken?

Adsız dedi ki...

buarada dr.firdevs hanıma haksızlık etmek istemem çünkü doktorluğu konusunda hiç negatif bişey duymadım

Adsız dedi ki...

özel derken yanlış anlamayın sadece telefonla görüşmek istyorunm dertleşmek adına

Adsız dedi ki...

face adrsinizi yazın ordan ekliyeyim sizi

Adsız dedi ki...

g_l_msen@hotmail.com eklerseniz..

Adsız dedi ki...

mail göndermeye çalıştım 3 defa hata veriyor maaalesef

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

emirdinco@gmail.com gönderirseniz sevinirim

Adsız dedi ki...

slm herkese okuduklarıma çok üzüldüm ama şunuda söylemeden edemicem ben dr firdevs hanımlan bağlantı kurdum ve iki denemedede çok başarılı geçti o yüzden sizlere tavsiye ediyorum firdevs hanım hem bir dr olarak hemde hastasınla çok ilgili bir dr o yüzdende sizlere de tavsiye ederim ayrıca geçmiş olsun demek istiyorum

Adsız dedi ki...

firdevs hanım kim ben adını hiç duymadım hanği hastanede çalışıyor

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşlar. Ben tedavimi doğuş tüp bebek merkezinde oldum. Söylenenlerin aksine çok ilgi gördüm. Kıbrısa eşimle ilk gidişimizdi. Bizi Havalimanından hiç bir gecikme olmadan karşıladılar ve konaklayacağımız otelimize gitmemize yardımcı oldular. Ertesi gün Dr. Şevket Alptürk ile randevu saatimize göre araç bizi alarak hastaneye getirdi. Çok güzel ve şık bir merkezdi. Doktorum beni muayene ederek herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve ilaçlarımda gerekli düzenlemeyi yaptı. Çok güler yüzlü ve samimiydi. Asistanı ve embriyolar olarak yanında çalışan Can Erbulut hem tedavi öncesinde bize destek oldu hemde tedavimizde bizler ile yakından ilgilendi. İlk günkü görüşmemizin ardından 3 gün sonra yine hastaneye geldik ve seçilen iyi kalitedeki embriyolar bana transfer edildi. Transferim doktor beyin rahatlatıcı konuşmaları ve tecrübesi ile çok kolay geçmişti. Transferden 12 gün sonra olumlu sonucu aldım ve çok mutlu oldum. Kesinlikle bu merkezi tavsiye ediyorum. Bana hem güven hemde moral olarak çok destek verdiler. Merkez olarak Kıbrısın en çok tercih edilen merkezi diyebilirim. Çok fazla hastaları var. Otelde benimle aynı durumda olan çok hasta ile tanıştım. Tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlarda oldu fakat büyük çoğunluğu benim gibi pozitif sonuca ulaşabildiler.

Adsız dedi ki...

Ben bu yorumları anlayamıyorum. İnsanlar hiç araştırmadan gazete haberleri ile hastaneler ve doktorları yerden yere vurabiliyor. Konu ile ilgili tabipler birliği ile görüştüm. Konunun aslını onlardan öğrendim. Şikayetçi olan kadın ilgili haber sonrası yaptıklarından dolayı haksız bulunmuş. Ayrıca hastanede Dr. Şevket Alptürkün eşi Ayşe Alptürk çalışmıyormuş bile. Haber tamamen kasıtlı yazılmış yani.Zaten nasıl bir hastenede ortamında hastaya kötü muamele yapılabilir ki. Sonuç alamayan ve maddi gücü bir kez daha tedaviyi deneyemeyecek olan hastalar bu haber gibi karalayıcı olaylara sebep olabiliyorlar.

Adsız dedi ki...

SLM VERDA HNMI ONDAN OLUMLU SONUÇ ALAN VE GÜVENEN BİRİNİN TAVSİYESİ ÜZERİNE GİTTİM 4 EMRİYO TRANSFERİ YAPILDI SONUÇ BEKLİYORUM YAZILANLARI OKUYUNCA FRESH YUMURTAMI KULLANILDI EŞİMİN SPERMİ KULLANILDIMI DİYE ENDİŞE DUYMAYA BAŞLADIM İNŞ OLUMLU SONUÇ ALIRIM VERDA HNM BOŞUNA GÜNAHINI ALMAMIŞ OLURUM

Adsız dedi ki...

bende verda hanıma birinin tavsiyesi üzerine gittim bu hafta kendisi oldukça ilgili pgt istemimiz vardı gerek olmadığını bizi ikna etti para tuzağı olduğunu düşünmüyorum transferlerimiz otel konaklama hepsi hakkında yardımcı olundu biz memnu kaldık bir kişi olumsuz söylüyor diye gerek hastane hakkında gerekse dr. hakkında hemen düşmeyin ..... cuma günü 4 transfer yapıldı şansımızı artırmak amaçlı yaşım 39 umarım herşey yoluna girecek..

Adsız dedi ki...

Bende doktorumun tavsiyesi üzerine bu hastaneye gidip olumlu sonuç almış bir hastayım. Gitmeden önce çıkan haberler yüzünden endişelerim vardı. Fakat buna rağmen doktorumuza güvenip Dr. Şevket Alptükte tedavimizi yaptırdık. Eşim ve benim tüm sorularıma bıkmadan büyük bir sabırla cevap verdiler. Kesinlikle maddi çıkarları ön planda olan bir hastane izlenimi almadık. Daha önceki Türkiyedeki tüp bebek denemelerimizde hastaneler ilk parayı yatırmamızı istiyorlardı. Burada tedavinin sonunda transferden önce ödemeyi istemişlerdi. Ekip olarak çok güler yüzlü ve yardımseverler. Biz çok memnun kaldık. Olumsuz haberler nedeniyle bu yorumu yazmak istedim. Bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa www.dogustupbebek.com adresinden bilgi alabilirler.

Bahar dedi ki...

Merhaba dr verda hanımın ilgisine ve samimi konuşmasına inanarak tedavime başladım. Fakat kıbrısta tedavim sırasında bana hiç güven vermedi. Tecrübesiz bir doktor olduğunu transferimde anladım. Merkezden genel olarak memnun kalmama rağmen tedavim olumsuz sonuçlandı. Personel ve hastane ortamı oldukça iyiydi. Hastaneyi tercih ederek tedavi olan hastaların büyük bir kısmı tecrübesinden ve deneyimlerinden dolayı Dr. Şevket beyin hastaları. Maddi olarak tekrardan kendimizi topladığımızda dr.şevket alptürkten bize yardımcı olmasını isteyeceğiz.

TOPRAK dedi ki...

MERHABA BEN 18 EKİMDE DOĞUŞ TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİMİ YAPPTIRDIM AMA OLUMSUZ SONUÇ ALDIM.TEDAVİYE BAŞLAMADAN ÖNCE BİZE BÜYÜK UMUTLAR VERDİLER NEREDEYSE HER GÜN ARADILAR İLGİLENDİLER KIBRISA İLK GİDİŞİMİZDİ HAVAALANINDA BİZİ KALACAĞIMIZ OTELİN GÖREVLİSİ KARŞILADI UZUN BİR YOLCULUKTAN SONRA OTELE VARDIK ERTESİ GÜN BİZİ KLİNİĞİN ŞOFÖRÜ ALIP MUAYENEYE GÖTÜRDÜ KAPIDA ŞEVKET BEYİN EŞİ DENEN MEŞHUR AYSE HANIM KARŞILADI BEKLEME SALONUNA ALDIKTAN SONRA HEMEN BİŞEYLER İMZALATTILAR GÜYAA MUAYENEYE EDECEKTİ KARNIMA ULTRASON CİHAZINI DOKUNDURMASIYLA ÇEKMESİ BİR OLDU AAA ..X..HANIM HERŞEY YOLUNDA İŞLEMLERE BAŞLIYALIM DEDİ İLAÇLARIMI AYARLADI VE HEMEN KASA YÖNLENDİRİLDİK 5100 EURO YU SAYDIK NE BİR MAKBUZ NE BİR TEŞEKKÜR AYSE HANIM HEMEN KASAYI KİTLEDİ:)))VE TEKRARBİZİ OTELE ATTILAR 3GÜN SONRA TRANSFER YAPTILAR TRANSFERDEN SONRA CAN BEY BİZE NE KADAR BAŞARILI GEÇTİĞİNİ 12 GÜN SONRA KUTLAMA YAPACAGIMIZI %80 ŞANSIMIZ OLDUĞUNU TELOFONUNDA EMBRİYO RESİMLERİNİ GÖSTERDİ SİZİNKİLER DİYEREK:))
BİZE MAİL OLARAK GÖNDERMESİNİ İSTEDİM RESİMLERİ NEYSE BİZİMLE TEDAVİ OLAN BERABER VAKİT GEÇİRDİĞİMİZ ARKADAŞLARADA AYNI EMBRİYO RESİMLERİNİ VE AYNI HİKAYEYİ ANLATMIŞ:)...YORULDUM YAZMAKTAN NEYE 12 GÜNÜN SONUNDA TESTLERİ YAPTIRDIK SONUÇ HAMİLEYDİM.2 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIR DEDİ YAPTIRDIM DEGERLER DÜŞMEYE BASLAMIŞ 5 GÜN BEKLE TEKRAR YAPTIR DEDİ.ARADAN 10 GEÇTİ BİR SEFER BİLE ARAYIP NE OLDU DEMEDİ İLGİLENMEDİ NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEMEDİ VE ORADA BERABER TEDAVİ OLDUGUM 5 ARKADAŞTAN SADECE 1 TANESİ TUTMUŞ ODA HERALDE ŞANS ESERİDİR .....

Aylin dedi ki...

Merhabalar arkadaşlar. Türkiyede 6 kez tüp bebek yaptırdım. fakat hepsi olumsuz sonuçlandı. Son çare olarak eşimle karar vererek Kıbrısı tercih ettik. işlemimiz için doktorumuzun tavsiyesi ile dr şevket alptürke ulaştık. Şu anda allahıma şükürler olsun ikizlerime hamileyim. Tedavim döneminde aynı gün 8 hastanın transferi yapılmıştı. 7 hastanın sonuçlarının olumlu olduğunu öğrendik. Tedavimde hastane personelinin ve sayın hocamın çok emekleri var hepsine teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

ben verda hanımdan çok memnun kaldım,
güle yüzlü ve güvenilir,işinde titiz, şuanda hamileyim verda hanımın sayesinde

mehtap dedi ki...

Bende buradaki bazı olumsuz yorumlara rağmen Türkiyedeki doktoruma güvenerek Dr. Şevket Alptürkü tercih ettim. Tedavi sırasında yoğunluktan dolayı kendisiyle çok uzun süre görüşememe rağmen ekibinin ilgisinden çok memnun kaldım. Şu an 2 aylık hamileyim ve çok mutluyum.

Adsız dedi ki...

merhabalar isimim idil,
ben Verda hanım'ın güven veren konuşmaları ve tedavide ki uzmanlığı sayesinde çok rahat bir tedavi süreci geçirdim ve şu anda 1 aylık hamileyim,bu yüzden bahar hanımın söylediklerine hiçbir şekilde katılmıyorum...hiçbir doktoru bu kadar gönülden tavsiye etmemiştim ,bilirsiniz doktor tavsiye etmek risktir normalde.

Adsız dedi ki...

merhabalar
ben yumurta nakli için kıbrısta araştırma yapıyordum doğuş tüp bebekte kendini doktor olarak tanıtan can bey le tanıştım anlaştıktan sonra kıbrısa geldim fakat can beyin doktor olmadığını öğrendim bilseydim diğer doktor olan dr şevket bey veya dr verda hanıma giderdim kandırıldım. rezillik.

Adsız dedi ki...

merhaba ben banu
5 yıllık evliyim türkiyede tüp bebek denemelerimiz oldu kıbrısta dr verda hanım tedavimizi düzenledi. şu an 15 1 aylık hamileyim doktor hanım dan çok memnunuz tavsiye ederim

Adsız dedi ki...

dr verda tamamiyle tecrübesiz ve tamamiyle para tuzağı bir kurum sitelerine bakıp kendilerine ulaştığımızda göreceksiniz ki hepsi dr sevket beyin adına çalışıyorlar ben türkiyeden geldiğimde verda hanım bizimle cok ilgilendi taki parayı alıncaya kadar sonra ne aradı ne sordu. hamliye kalmadığımda ikinci denemede indirim yaparım deyip kestirip attı. tamamiyle bize hasta gözüyle değil para gözüyle bakıyor verda mı benden artık uzak olsun

Adsız dedi ki...

bende 2 ay önce doğuş tüp bebek merkezine gittim yumurta danansyonu için ve çok memnun kaldım hatta şu anda üçüzlerime hamileyim ben şevket bey ve hastanesi hakkında yapılan olumsuz yorumlara asla katılmıyorum ve hatta herkese bu merkezi tavsiye ederim ben ilk karar verdiğimde can beyle konuştum ve bana hamile kalmam için elinden geleni yapıcaklarını söylediler başarı oranımın yüzden yetmiş seksen arası olduğunu söyledi yüzde yirmide vücut kabul etmeyebilir dedi ve ben bu konuda ona katılıyorum yüzde yüz diye hiç birşey olamaz olan derde yalan söyler tabiki kimileri hamile kalacak kimileride kalamıyacak ama hamile kalnların oranı yüzde seksen onu söyleyim çünkü benim kaldığım otelde hep doğuş tüp bebek merkezinin hastaları vardı çoğunluk ve hepsinin telefonlarını aldım hepsiyle arkadaş oldum 16 kişin telini aldım ve içinde 12 tanesinin hamile kaldığını öğrendim bir tanesi dış gebelik geçirdi diğerleride negatif içinde biride düşük yapmış buda olağan şey yani anlayacağınız hastanenin başarı oranı çok yüksek ben bu hastane hakkında olumsuz yazanlara katılmıyorum içinde illaki hamile kalmayanlar olacak ama hamile kalanlar asla gelip yorum yapmıyolar hamile kalmayanlar abuk subuk yorumlar yapıyolar bana kalırsa eğer kıbrısta tüp bebek yapacaksanız doğuş tüp bebek merkezini muhakkak seçin benim doktorum şevket bey ve candı şu an üçüzlerime hamileyim 4 tane embriyo konuldu bana 6 tane daha birinci kalite embriyolarım var onlarıda dondurdum yani 10 tane birinci kalite embriyom oldu çok mutluyum yavrularımın doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum darısı olmayanlara

aysen dedi ki...

ya arkadaşlar allah rızası için inanmayın orası tam bir para tuzagıisizlere yemin ederim ki duydum ve gördüm salla ilkte tedavi uygulaması haricinde transfer falan yalan yemin olsun yalan orada calışan biri gercek samimi anlattı gitmeyin ama paranız varsa çok ise gidin

Adsız dedi ki...

ben şunu ögrendim orası bir cete başlarıda şevket alpertürk.yazık çok yazık bu adamın ölümü nasıl olur bilmeme ama bu kadar bed dua anu çok yaşatır ama ne halde yaşatır bilmem.insanların duyguları ile oynayarak para kazan insanların sonu belli inşallah bu yorumları okuyordur ve bu paraları ailesi ile nasıl yiyor merak konusu be adam senin hiçmi allaha inancın yo bi duşun bir dakika olsun boş vaktinde düşün ve ona göre meslegini yalansın yap.sana deycek bir şey yok allahtan kork be..

YORUMCU dedi ki...

SENİN TUZUN KURU TABİİ KAZARA ÜÇÜZLERE HAMİLE KALMIŞIN BİZ NAPALIM BENİM KALDIĞIM OTELDEDE YANİ ALTINKAYA OTELDE 6 ARKADAŞ BERABER KALDIK HALA GÖRÜŞÜYORUZ VE 6 KİŞİDEN SADECE 1 TANESİ HAMİLE KALDI...SEN NE DÜŞÜNÜRDÜN BU DURUMDA.....MANYAK

Adsız dedi ki...

bakın arkadaşlar sizlere yalvarıyorum sakın diyorum kıbrıs doguş tüp bebek merkezini düşünmeyin burda bazı yazılar yazılıyor doktorlara teşekkür ediliyor hepsi yalan onlar bir cete tuzak sakın tercih etmeyin.bu tuzaga düşmeyin..

Adsız dedi ki...

evet cnm kardeşim biliyoruz yalvarmana gerek yok.şevket ve cete üyelerini sizlere söz veriyorum ben bunun peşini bırakmıyorum çok yakında siyasi adamların yardımı ile o çete nasıl oluyor görecek ve bu gibi pislik insanlardan kurtulacaklar..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben de yumurta donasyonu için arastırma yapıyorum isimler 1-verda Hn.2-firdvs hn.3- Şevket bey cıldıracağım hangisi??
donasyon bile yalan embriyo asılamadan asıladık hayırlı olsun hersey yolunda deyip gönderiyorlarmıs yalvarırım daha önceki deneyimlerinizi içtenlikle aylaşırmısınız karar vermem lazım

Adsız dedi ki...

merhabalar ben 2012 sonunda verda hanıma gittim. gerçekten çok memnun kaldım, şuandA 5 aylık ikizlere hamileyim,geçen sene başka bir klinikte başka bir doktora gitmiştim hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi,sadece hamile kaldığım için değil gerçekten çok içten ve ilgili bir doktor olduğu için verda hnm.dan memnun kaldım.

Ceylan dedi ki...

Gebe kalmayan hastalar coktorlari hakkinda bu kadar ağır ve çirkin yorum yapmamalı. Bende Şevket beyin hastası olarak bu yorumlara kesinlikle katılmıyorum. Merkez inanılmaz guzel, ekip tecrübeli ve titiz. Doktor iyi niyetli ve babacan biri. Herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Gebe kalmayan arkadaslar sebebini doktorda değil kendinde aramalı. Biz nasil oluyorda hem memnun hemde gebe ayrilabiliyoruz. Bu hastane ayda150 hasta çalışan kibrisin en yogun tup bebek merkezi. Sosuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Adsız dedi ki...

acılı biz 2. denememizde sahip olduk.çok canayakın değiller çok soğuklar çok yakınımda denedi tam dört kez ona bir şey olmadı. bilimsel çok araşçocuğu olmamış birinin olmadı karar sizin iyi araştırıntırma yapılmıyor. ve donörün genetik hastalıklarıyla ilg,ili bilgi yok.ücrette ikinci sefer indirim yok. otellerbiraz ucuzolup fiatta indirim yapılabilir neden olmadığı araştırılablir. daha ilgili olmalılar. ben çocuk sahibi oldum ama daha önceçocuğum olmuştu hiç

semiş dedi ki...

arkadaşlar hepimiz gittik ve gördük olursa allahın izniyle olmassa kaderr.kimsenin duygularıyla yalan yanlış oynamayın..bi çare arıyoruss iştee.her insanın aklı mantığı varr.yaptrmasaydınz hosunuza gtmediyse..rabbim herkese nasip etsinn.para tuzagı demeyin.gercekten kıbrıs pahalı burda yasayan biri olarakk söylüyorum..

halime dedi ki...

SAYGI DEGER RKADAŞLAR BAKI NE 34 GÜN ÖNCE DOGUŞ TÜP BEBEK MERKEZİN TRANSFER YAPTIRDIM BU TRANSFERİN YAPILDIGINDAN DAHİ EMİN DEGİLİM.SAKIN BİRAZ PARASININ DEGERİ BİLEN VE BU YALAN TELEFON KONUŞMALARINA İNANMAYIN ORASI GİTTİKTEN SONRA ĞİŞMAN OLAN İLGİ YOK ALAKA YOK VARSA YOKSA PARA PARAİAYŞE HANIM DİGE BİRİ VAR SEKRETEMİDİR NEDİR BİLMİYORUM AMA SAKIN ONUN BUYULU SÖZLERİNE İNANIPTA GİTMAYİN SAKIN PİŞMALIK ELDE ETMEZ.

SEVİM KADERSİZ dedi ki...

arkadaşım sana katılıyorum bende kıbrıs doguş tüp bebek merkezinde tedavi gördüm sana katılıyorum.ben doktorun yuzunu bile görmedim,sakın tuzaga düşmeyin paranıza yazık olur.parayı alıncaya kadar ayşe hanım ilgi alaka guzel aldıktan sonra seni tanımıyorlar ve yuzune bakmıyorlar orda artık allah biliyor ki transfer bile yapmıyorlar bir daha geksin diye umut işte ama allah onların belasını versin,

Adsız dedi ki...

2 defa gittim şavket beye ne yazik ki olumsum 9000 euro param gitti.ama allah onu nasıl istiyorsa ögle yapsın tam bir cete orası














Adsız dedi ki...

semiş demesi kolay sana yuzde yuz başarı veren adi bir yaratık şevket var sana kimi savunuyorsunuz ya hepiniz aynı pisliksiniz

tulay dedi ki...

Ben gittim ve çok memnun kaldim. Merkezin 100 lerce hastasi var. Elbette gebe kalmayan hastalar olacak. % 100 basari dunyanin hicbir yerinde yok bunu bilmeliyiz. Herkese tavsiye ediyorum..

Adsız dedi ki...

evt bende mayıs ayında gittim.transferim yapıldı.karşılamada hepsi güler yüzlüydü,ama 12.gün sonunda ne yazıkkki negatif....insanın aklına bu durumda herşey geliyor acaba transfer gerçekten yapıldımı????????

Adsız dedi ki...

yumurtalarımı vermek istiyorum.adresim bosnags@gmail.com

Adsız dedi ki...

Suan okuduklarından sonra hayal kırıklığı yasadım . Bütün hayallerim yıkıldı . Çünkü Temmuz un basında Dogus hastanesine gidecektim can beyle aylardır telefonda konusuyorum. Allah askına bana güvenilir bir Dr ismi ve telefon numarası verin . Firdevs hn ve

Adsız dedi ki...

Merhaba verdaaa hn hangi hastanede telefon numarası nedir ben Temmuz ayında Dogus hastanesine gidecektim ama okuduklarimdan sonra düşünmüyorum. Yada onereceginiz başka Dr var mı tsk

Adsız dedi ki...

merhaba verda sı firdevsi şevketi can beyi hepsi aynı hastane deler ben kasımda onların kazığını yedim istersen devamını anlatırım

Yasemin dedi ki...

Asılsız yorumlarla insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Bende aynı merkezde tedavi olmuş bir hastayım. Söylediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Hem hastayla ilgi alaka hemde doktor tecrübesi çok iyi. Şu anda 4.5 aylık hamileyim. Kötü yorumlarınıza sessiz kalmamak için yazma ihtiyacı duydum.

Adsız dedi ki...

Evet lütfen anlatın. Zararın neresinden donersem kar

Adsız dedi ki...

eklerseniz anlatırım emirdinco@gmail.com

Murat dedi ki...

Daha önce Dr Savaş beyin kliniğinde bu işlemi yaptırdık.Ben genel olarak gördüklerimi anlatmak istiyorum.Gelen insanlar çaresiz insanlar.Havaalanında karşılanıp bir otele götürülüyorsunuz.Daha sonra verilen randevu saati öncesi servis, kliniğe gidecekleri toplayıp götürüyor.Doktorla yapılan baştan savma görüşmeler sonucu işlemler başlıyor.Maalesef karşınızdaki insanların negatif elektiriğini sürekli alıyorsunuz.Gelen çaresiz insanlara çok duyarsız davranıyorlar.Özellikle transfer öncesi doktorun odasına gidiyorsunuz parayı eline saymadan işleme kesinlikle alınmıyorsunuz.
Benim kızgınlığım TC devletine aslında .İnsanlarımızı basit bir işlem için bu at pazarlığı yapan bu insanlara gitme mecburiyetinde bırakıyorlar.Bu işlemi yaptırma zorunluluğu bulunan çaresiz insanlarımız bir yol bulup bu işlemi yaptırmaya çalışmakta ve bunların eline düşmekte.Neden ülkemizde bu işlemin engellendiğinide anlamış değilim.
Transferden sonrada arayan sormalarını sakın beklemeyin.Çocuk isteyen tüm kardeşlerime Allah nasip eder inşallah.

emine dedi ki...

ağzına yüreğine sağlık murat kardeş bende tam olarak aynı şeyleri yasadım bidahada gitmeyi düşünmüyorum ALLAH yardımcımız olsun.....

Adsız dedi ki...

merhabalar ben savaş beye gitmiştim 2 yıl önce ,sıfır ilgi yanlış tedavi bisürü masraf ve hayal kırıklığı,ama geçen sene izmirdeki doktorumun tavsiyesi ile verda hanıma gittim,daha farklı uyguladı ki daha önce denediğimi söylemememiştim kendisine, geçen ay ikizlerimi dünyaya getirdim allaha şükür. verda hanım benim gördüğüm hem insan hem doktor olarak çok iyi.tavsiye ediyorum

Adsız dedi ki...

kıbrısa tüpbebek için giden yumurta donasyonu için gidiyodur. bi şekilde hastahane ile irtibata eçersiniz. karşınızda hastahanenin pazarlama elemanları vardır.(satıştan para kazanır) size ihtiyacınız olan tüm umut özenle verilir, borç harç kıbrısa gidersiniz. rahim uygun, yumurta mükemmel, dünyalar sizindir. nakil yapılır. ama kafanızı karıştıran bişeyler var. hastahaneye servis minibüsleri dolup dolup geliyor. sizinle aynı gün en az 15 kişiye daha nakil yapılır.(bu yoğunluk benim hastahaneye gittiğim 3 gün boyunca böyle idi) bunca yumurtayı söylendiği şartlarda nasıl toplanır!!! sonuçta nakil yapılır birgün dinlendirilir ve evine gönderilir. bu arada otelde ve serviste tanıştığınız diğer anne adayları ile görüşürsünüz. en az gelen 2. kez eliyor, hatta 3. kez gelenler var. siz ilk gelişiniz moraliniz bozulur ama doktor size çok olumlu şeyler söylemiştir, siz ilk denemede anne olacağınızı düşünürsünüz. evinize dönersiniz aradan 12 gün geçer test yaptırırsınız. sonuç negatif. şok olursunuz. sonra kıbrısta telefon numarasını aldığınız diğer anne adayını ararsınız onlarında negatif olduğunu öğrenirsiniz. sizi bilmem ama benim aklıma gerçekten döllenen 3 yumurta nakil edildi mi sorusu gelir,çünkü her ay yüzlerce standartlara uygun sağlıklı kadından yumurta toplanması gerekiyor. sonuçta gebelik gerçekleşirse 5.000 Euro alıyor, gerçekleşmesse 2-3 hatta 4 kez 5.000 Euro alacaklar. sistem para kazanmak üzerine kurulmuş. gerisi hikaye

Adsız dedi ki...

bende kibrista magosadaki yasam hastahanesindeki dr halil ibrahim beyde transferimi yaptirdim negative cikti . ama ben negative cikmasindan fazla dr halil ibrahim beyin ilgisizligine cok uzuldum . arkadaslar inanin ki doktorum olacak insani 7600 pound verdigim doktorumu toplam 6 dakika gormedim . sadece sekreteri ile konusuyor sordugum sorulara sekreteri cevap veriyor .
ben dr halil beyi . yasam hastahanesini hic kimseye onermiyorum . dr hic ilgilenmiyor .

Adsız dedi ki...

Malesef biz anne olma ümidiyle son care güvendigimiz bu tür doktorlara basvuruyoruz..bende 3 kez tüp bebek denemesi yaptirdim..Istanbul MEmorial Hastanesi de buna benzer..insani sadece para makinasi olaral kullaniOrlar..

Adsız dedi ki...

..ve tüp bebek yaptiracaklar kanmayin doktorlarin isteklerine..düsündukleri siz degil sadece kendileri...ün söhret..özellikle tv cikip ne kadar basarili sayisiz tüp bebek denemelerlinden bahsederler..ama psikolojik olarak hastalarini ne kadar yiktiklarinin farkinda olmazlar..cünkü duysuzlasmis hastane de calisa calisa..doktorlara hekimler birligi bu konuda ders vermeli bence..

Bekil dedi ki...

Doğuş tüp bebek merkezine yumurta donasyonu için başvurduk.Bir kaç test istediler yaptırıp yolladık.Neticede şu tarihte gelin işleminizi yapacağız dediler.Havaalanında otel yetkilileri karşıladı ve hastaneye gittik.Burada Ayşe hanımla tanıştık(çok hoş komik bir bayan)doktorla yapılan kısa bir görüşme ve sperm için bir odaya alındım.Videoda bir film anlarsınız,ben aşağıda görüştüğümüz Ayşe hanım çevirmiş zannettim inanın çok benzeyen birisi başrolde, ona niyetle örneği verdim.3.gün işlem yapıldı ve döndük.İlgi alaka kalabalıktan dolayı omadığını düşünüyorum.Ama ellerinden geleni yapıp parayı alıp yolluyorlar.Burada da farklı değil.

Adsız dedi ki...

Dr. Savas Ozyigit, tup bebek tedavilerinin duayeni. Ilk kurulan merkezin sahibi ve tartismasiz kibris'in en iyisi. Dusunmeye gerek bile yok...

Adsız dedi ki...

Hergün onlarca insanın yumurta donasyonu için geldiği bir klinigin datasında sozkonusu talebi karsilayabilecek onlarcada verici bulunmasi gerekiyor haliyle...Şimdi buraya çok dikkat edelim sevgili insanlar, durum hiç düşündüğünüz gibi değil...22 yaşında gayet sağlıklı ve bir çocuk sahibi olan vericimizden toplanan 15 yumurtanin sadece 4 tanesi'nin transferi'nin yapildiginin bilgisini aldığımızda kendimizi kötü hissettigimizi ve o an bu islemin sonucunun negatif olacağını zaten içgüdüsel olarak biliyorduk...anladik ki ve öyle, toplanan diğer yumurtalar başka bir kişiye transfer edilmişti...kısaca etik olmayan fakat size en başından beri çok farklı anlatilan işlemlerin ne yaziktir ki sadece para yani maddiyat için, hertürlü duygu ve vicdandan uzak bir şekilde gerceklestiriliyor oluşunu kibrisdan ayrildiktan 12 gün sonraki test sonucunuzu elinize aldığınızda anlıyorsunuz...can ile ilk dialog başlar, sizin istekleriniz neticesinde uygun verici bulunmuştür ve eşzamanlı tedavi başlar.fakat sizden hiçbir pesinat yada on ödeme talep edilmemiştir!!!!...son güne kadar ilgi alaka gayet iyidir, samimi güzel dialog sizin kıbrısa gideceğiniz son güne kadar devam eder.kıbrıs havaalanına indiginiz andan itibaren, artık ayse diye bahsedilen küçük dağları ben yarattım edasıyla klinik içerisinde ortaliga salına salına gülücükler savurarak gezinen ve transferin yapılacağı dakikalar içinde euro 4500 u eline sayacaginiz vamp kadın girer devreye...artık potansiyel olarak tezgahin içine, tam ortasına dusmussunuzdur...çok fazla detaya girmek istemiyorum hemen hemen bu bloğu okuyan yada okuyacak herkes zaten transfer sürecinin içeriğini biliyor...fakat benim, bizim asıl paylaşmak istediğimiz, bu kuruma bu sayfada yazılanları okuyarak gittik, çünkü içimizdeki umutlarla bu kliniğe ve sözkonusu ismi geçen sahislara hem bir şans vermek hemde herkesin bakisacisi ve deneyiminin kısaca sansinin farklı olabileceği dusuncemizdi...yani böyle bir süreçte böyle bir işlem için hiç tanımadığımız bu insanlara güvendik ve inandık...transferden sonraki 12.ci gün yaptırdığımız test sonucu negatifti...psikolojimizi tahmin edebilirsiniz.sonucu dr.can'a bildirdik, şaşırdığını ifade etti, islemin en başında 80 % şans var diyen insan birden bire bazen transferler tutmuyor demeye başladı...yeni bir işlem içinde euro 1000 indirimle 3500 euro karşılığı yeni bir transfer gerceklestirebileceklerini ifade etti...hali hazırda kriterlerimize uygun yeni vericilerde mevcuttu...allah bilir yeni vericilerden toplanan yumurtalar kaç hastada ayrı ayrı kullanılacak...
Edep, ar, haysiyet, onur, vicdan, allah ve kul korkusu'nun kalmadığını düşündüğümüz bu klinik calisanlarini allaha ve adaletine havale ediyoruz...çocuk özlemiyle türlü fedakarlıklar neticesinde yollara duserek oralara giden insanların para uğruna, duygulariyla ve masumiyetleriyle bir oyuncak gibi oynayan bu klinik calisanlarini allaha bir kez daha havale ediyoruz...
Güzel insanlar iyi arastirin, bilgi edinin, acele etmeyin, ortalik çok fena insanlara maalesef fazla güvenmeyin, kendinizi iki tatlı soze ve vaade teslim etmeyin...maksadımız bu kliniği ve calisanlarini karalamak değil, sadece yaşadiklarimizi ibret alınması için paylaşmaktır ki, yukarıda da fazlasıyla canı yanmis insaninda ayrıca yazdiklari ve paylaştıkları yer almaktadir...biz yazılanlara belki önem vermedik, ozlem ve arzular'imizin peşine sorgulamadan ve çok iyi arastirmadan kapılıp gittik ama lütfen donasyonu düşünen ve bu bloğu okuyan insanlar yazılanlari dikkate alsınlar...Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah...Hoş kalın, hoşça kalın...

Adsız dedi ki...

Embriyo transferinin yapilip yapilmadigini nasıl bilebilirsiniz?????
Her alıcının kriteri farklı, talebe göre verici potansiyelinin olup olmadığını nasıl bilebilirsiniz????
Gencecik üniversite öğrencilerinden toplanan yumurtalar eşzamanlı olarak kaç hastaya bölünerek transfer ediliyor, nasıl bilebilirsiniz????
Transferin gerçekten yapilip yapılmadigini nereden ve nasıl bilebilirsiniz?????
4500 euro ve artı masrafları kaç defa yapar ve böyle bir süreci özellikle manevi ve psikolojik olarak kaç kere yaşayabilirsiniz?????
LÜTFEN DIKKAT EDIN! BU INSANLAR BU IŞLERIN KOMPEDANI OLMUSLAR!!!!!
SIZI POTANSIYLE PARA KAYNAĞİ OLARAK GORUYORLAR!!!!
ARADA TEK TÜK NADIRDE OLSA TUTAN TRANSFERDE OLACAK TABIKI!!!! AMA TRANSFER EDILEN YUMURTALARİN DIĞERLERI ACABA HANGI KISILERDE KULLANILDI! NEREDEN BILEBILISINIZ?????
ALLAH IÇI DİŞİ BIR GÜZEL AHLÂKLİ, KENDINI VE RABBANI BILEN KULLARINI BU TÜR INSANLARDAN VE DÜZENLERKEN KORUSUN INSALLAH....

Bizim canimiz yandı, sizler dikkatli olun...

Adsız dedi ki...

Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste!!!!!
Umarım doğuş grubu bu blogda yazilanlari okuyordurda aynada suratlarına bakıp en başta vicdanlari ile ve sonrada kendileriyle yuzlesirler....
Kazandığınız fakat nasıl ve hangi vicdanla kazandiginizin belli olmadığı o oluk oluk akan paraları londrada kurduğunuz duzenler içinde nasıl ve hangi huzurla harcayacaginizi çok merak ediyoruz....
Ulan sizin vicdaniniz Allahtan korkunuz yokmu...haysiyet, vicdan, onur, insanlık maalesef hızla tukenmektedir...BU BLOĞU OKUYAN INSANLAR LÜTFEN YAZİLANLARİ DIKKATE ALSİNLAR....

Adsız dedi ki...

Aynı anda sizinle birlikte onlarca insana işlem uygulanmaktadır...spermler verilir, yumurta toplanır ve sonrası tamamen meçhul ve kişilerin vicdani ile alakalıdır....kaldığınız otelinizde, size hizmet veren servis aracında ve klinik bekleme salonunda sürekli birileri ile göz temasına maruz kalirsiniz...dialog kurmak isterseniz insanlara sokulursunuz ki, böyle bir ortak paydada sohbete girip sizi tanimak için çaba sarfeden insanlarda etrafınızda muhakkak olacaktır...bu çekince ve diyalogdan uzak durma arzusu sizin ego yada kompleksinizle hiç alakali değildir fakat dışarıdan öyle algılanabilirsiniz...halbuki tek arzumuz hayırlısıyla sessiz e sakin bir ruh hali içinde güzel bir psikoloji içinde işleminizin tamamlanmasi ve zaten çok lezzet alamadığınız kibrisin enerjisinden çıkıp kendi gerceginize biran önce dönmektir...

Tüm bbunların üstüne birde test sonucunuz negatif çıkarsa ohh lezzetine doyum olmaz...
Ağzınıza sicilmis yolunmus ve ağzınıza bir parmak bal sürügerek gerisin geri ait oldugunuz yere postalanmissinizdir....sonra melun melun buralara iki kelam yazarak ibretlik yasanmisliginizi insanlarla paylasirsiniz....
AKİLLİ OLUN! GÖNLÜMÜZÜ DINLEYIN ZIHNI DEĞIL!!!! KALBINIZIN SESINI DINLEYIN???

hasan ist dedi ki...

Arkadaşlar gerçekten hiç araştırmadan yorumlar yapmışsınız. Hatta terbiyesiz ve sapıkca yaklaşanlar bile olmuş. Tüm dünyada donasyon işlemleri aynı şekilde uygulanmaktadır. Ki kıbrıs donasyon tedavilerinde en iyi isim yapmış ülkelerin başında geliyor. Çok sayıda hasta aynı anda tevavi olur. İçlerinden gebe kalanlar oluyor kalamayanlar yeniden denemek zorunda kalıyor. Bu dünyanın kaunu malesef. Gebe kalan hastalar allahtan olduğunu söyler gebe kalamayanlar doktorundan bilir. Bizde aynı merkezde tedavi olduk ve çok sükür ikiz bebeklerimizi kucağımıza aldık. Elbette ki bu tedavinin belirli bir bedeli var ve herkes gibi bizde ödeme yaptık. Gebelik oluşmamış olsa bile ekibin elinden geleni yaptığına emindik. Nitekim güvenimiz boşa çıkmadı. Tedavinin başında olduğu gibi şimdi bile ara ara hatır sormak için arıyoruz. Aynı sıcaklıkla bizimle konuşup ilgileniyorlar. Özellikle can bey inanılmaz özverili ve işini severek yapan bir arkadaş. Nasıl oluyorda parayı alana kadardı diye yazıyorsunuz inanılmaz. Herkese aynı ilgiyi göstererek çok yoğun bir şekilde hizmet veriyorlar. Bizler Türkiyede 7 kez tüp bebek denememize rağmen doğuş tüp bebek merkezi sayesinde yavrularımıza kavuştuk. 7 denemeyi Türkiyede aynı merkezde yapmamıza rağmen ki her denemede ücret aldılar. Transfer yapmadıklarından veya doktorla ilgili kötü bir yorum yazma gereği duymadık. Tüp bebek merkezleri hastası için elinden geleni yapıyor gerisi allahtan. Kısmetse oluyor zaten. Ben yorumumu sizlerin yorumlarından rahatsızlık duyduğum için sizinle paylaşak istedim. Lütfen saygılı ve iyi niyetli olun.

Musa dedi ki...

Eşimle yaşadığımız çok sayıda tüp bebek tecrübesinden sonra bazı yorumlar eklemek istedim. Türkiyede hangi hastanede para almadan işlem yapıyorlar? Dünyada hangi tüp bebek merkezi % 100 gebelik sağlayabiliyor? Gebe kalamayan hastalar ne oluyor? Hangi tüp bebek merkezide yapılan işlemin güvenirliliğinden emin olabilirsiniz? Kaç embriyo transfer edildiğini nerden bilebilirsiniz? Geriye kalan embriyoların sayısı ve kalitesini nerden bilebilirsiniz?

Hiçbirini bilemezsiniz. Doktorlara güvenmek zorundayız. Bundan başka seçeneğimiz yok. Ben kıbrıstaki akrabalarımın tavsiyesiyle doğuş tüp bebek merkezini öğrendim. Bölgenin en çok hasta kabul eden tüp bebek merkeziymiş. Ekiple ilgili olumlu hasta referasları var. Başarı oranlarının çok iyi olduğunu söylüyorlar. iyi referanslara rağmen buradaki olumsuz yorumlar nedeniyle kıbrıs'a gidip yüz yüze ön görüşme yapma gereği duyduk. Gayet sıçak kanlı bizi karşıladılar. Tüm sorularımızı eksiksiz ve tecrübeyle cevapladılar. Çok memnun ayrıldık. Eşimin muayenesi ve ön görüşme için tek kuruş talep etmediler. En kısa sürede maddi olarak hazırlanıp tedavimize başlayacağız. Doktor Şevket Alptürke güveniyoruz. Maddi kaygılarının olduğunu düşünmüyorum.

Adsız dedi ki...

bende iki defa kibrista Dr. Mehmet Emin Kaptanín Sevinc Dogumevinde tüpbebek muaynesinde bulundum. Su an iki aylik hamileyim, ve hic bir zaman olumsuz düsünmedim. Doktorum ve ekibinden sonsuz memnunum, hicbir sikinti cekmedik. Kaldigimiz hotelde bircok hasta vardi, fakat hepsinden Aysehanimin ismi duyuluyordu, sadece biz Mehmet Emin Kaptanin hastasiydik...ve bundan cok memnunuz, insanlik, vijdan, merhamet ve inanilmaz derecede tüm ekipten sevgi ve dostluk. Tavsiye ediyorum, bukadar ümitsizlige katilmayin, dogru doktoru bulun. Herkese bol sans

Adsız dedi ki...

ilgisizlik vs heryerde olabiliyor ya da oraya gittigimizde zaten ilgiye muhtaç oluyoruz, beklentilerimiz de yuksek oluyor, artık son care oraya gidilmiş oluyor..sahsen cok memnun kaldık, her tur hizmet aksamadan gerceklesitirldi ancak organizasyonu zor bir operasyon yurutuluyor orada. hastanın alınması konaklaması bir de psikolojisi..hic kolay degil. tesekkur ediyorum onlara ki sayelerinde dünya güzeli ikizlerim var 1,5 yasindalar. hem de ilk seferde, cok da guzel gecti hersey. olumsuzluklar türkiyede de olabiliyor. biraz pozitif olmak lazım. Dr.Verda Hanım ise dünya tatlisi biri, merkezin yogunlugundan dolayı herkesle tek tek uzun sure ilgilenemeyebilirler. lütfen bir de boyle bakın.

Adsız dedi ki...

allah onların belasını versin o şevket bey asistanı dedigi metresi ayşe hanım 2 defa kandım onlara gitmayin arkadaşalar

Adsız dedi ki...

acaba kibris da dünya tüp bebek merkezi hakkinda bir bilgisi tecrübesi olan varmi

Adsız dedi ki...

Bir aylık tedavinin arkasından başta Opr. Dr. Şevket Alptürke, anestezi uzmanı Dr. Sevgi hanıma, Ayşe hanıma, bilge hanıma ve beni bir an olsun yanlız bırakmayan Can beye ve tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. Hepsi muhteşem insanlar. İnternet yazılan yorumlara kesinlikle KATILMIYORUM. Şevket beyde, Ayşe hanım'da çok iyi ve cana yakın insanlar. Bir ay boyunca bizimle yakından ilgilendiler. Biz çok memnun kaldık. Hepsini çok seviyoruz. Çok başarılar!!! Sevgilerimizle

Ayşe & Mehmet

Adsız dedi ki...

kime gideyim allah askına bana bi bilgi verinn......

ayten güler/ manisa dedi ki...

Merhaba, söylenilenlerin aksine biende Doğuş Hastanesinde tedavimi sürecimi geçirdim ve bu gün ikizlerimiz doğacak. Söylenilenlere katılmıyorum. Sonuçta başarısız sonuçlar tabi ki her insanı kötü etkiler. Burdan ben doğui tüp bebeğe çok teşekkür etmek istiyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaslar yorumlarınızı tek tek okudum ama kafam çok karıştı bende dogus tup bebek merkezıne sperm danosyonu ıcın gıtmeyı dusunuyordum ama yorumlarınızda bı kısı ıyı dıo bı kısı kotu lütfen bana yardımcı olurmusunuz hangı doktor ıyı hangı doktora gıtmelıyım

Adsız dedi ki...

SPERM DONASYONU İÇİN EN İYİ MERKEZ NERESDİR ARKADAŞLAR??

Adsız dedi ki...

SPERM DONASYONU YAPTIRAN KİMSE
YOK MU LÜTFEN YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR YORUMLARDAN KAFAM İYİCE KARIŞTI HALİL İBRAHİM BEYMİ VERDA HN MI BERK BEYMİ FİRDEVS HANIM MI?

Adsız dedi ki...

MErhaba ben almanyada kac defa tüb bebek yaptirdim tutmadi, türkiye antalyada yaptirdim tutmadi, ondan sonra birde kibra giderlim dedik, Dogus tüb bebek gittik hamile kaldim malesf 10 haftada kaybettim, 3 ay önce yine gittim ücüs hamile haldim yine, malesef yine kaybettim, simdi almanyada nedenini arastiriyorlar, sonuclar geldimi yine Dogus Tüb bebek merkesinde gidecem, bizim türk milleyet hemen doktoru kötülüyor, ama Dogus tüb bebek merkesi cok iyi bir kliniktir ben cok memunum ver herkese taysiye ederim.

Adsız dedi ki...

Merhaba Sevgili Dostlar, güzel İNSANLAR!..

TÜP BEBEK, DONASYON YADA SPERM BANKASI YOLU İLE TEDAVİ SÜRECİNE BAŞLAMAYI DÜŞÜNEN VE ÖZELLİKLE KIBRIS'DA BU İŞLEMLERİN HERHANGİ BİRİNİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNEN/PLANLAYAN KİŞİLERİN YADA AİLELERİN HERŞEYDEN ÖNCE KENDİLERİNE BİR SÜRE AYIRIP GÖNÜLLERİNİ VE KALPLERİNİ DİNLEYEREK KARAR VERMELERİNİ VE TABİKİ ÇOK İYİ BİR ARAŞTIRMA YAPMALARINI NACİZANE SAMİMİYETLE TAVSİYE EDERİZ...

HALİYLE YUKARIDA İNSANLARIN YAŞAMIŞ OLDUKLARI TÜRLÜ/ÇEŞİTLİ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTIKLARI PEK ÇOK FARKLI YORUM İLE KARŞILAŞTINIZ FAKAT ŞU BİR GERÇEK Kİ, HERKES BU TÜR OPERASYONLARDA MAALESEF ŞANSLI OLAMIYOR VE BUNUNDA SEBEPLERİNİ BİLMEK HEMEN HEMEN İMKANSIZ.''KADER'' DEMEK YERİNDE OLUR MU BİLEMİYORUZ...

ŞU DA VAR Kİ, ALTERNATİF OLARAK TÜRKİYE YE EN YAKIN DİĞER BİR ÜLKE YUNANİSTAN ATİNA'DIR...ATİNA DA BULUNAN KLİNİK YADA KLİNİKLERİ DÜNYA GÜNDEMİNİ ÇOK YAKIN TAKİP EDİYOR VE EN SON YENİLİKLER VE TEKNOLOJİLER İLE ÇALIŞIYORLAR.ÖZELLİKLE AVRUPADAN DA ÇOK YOĞUN TALEP GÖRMEKTEDİR...

BİRÇOK DENEME NETİCESİNDE ARZU ETTİĞİ SONUCA ULAŞAMAMIŞ KİŞİ VE AİLELERE NACİZANE BİLGİ/ÖNERİ MAHİYETİNDE OLAN BU KISA ÖZ YAZIMIZLA UMARIZ ARAYIŞDA OLANLARA BİR IŞIK YAKARAK TÜM EGOLARDAN BAĞIMSIZ YOLLARINI AYDINLATABİLMİŞİZDİR...

HERKESİN ARZU VE HAYALLERİNE KAVUŞABİLMELERİ DİLEKLERİMİZLE...

SEVGİ, IŞIK, HUZUR VE MUTLULUKLA.

KRYON...''911''

Adsız dedi ki...

1. Bölüm
Değerli akadaşlar,

biliyorum hepiniz anne ve baba olmak için herşeyi yapmak istiyorsunuz. Bunun için son çare olarak yumurta donasyonu seçmeyi bile göze alan siz değerli anne adayları.

KIBRIS’daki UMUT TACİRLERİNDEN UZAK DURUN !

Bir arkadaşımız çok isabetli bilgiyi paylaşmış burda. Yumurta donasyonu için gelen insanlar için gerekli sayıda donör sayısı ???????

Bu sitede yazılan negatif olaylara inanabilirsiniz! Ben bu siteyi önce görmüş olsaydım keşke!
Burda yazılan bir kaç pozitif olaylar Doğuş Gurubu çalışanları tarafından yazılmakta. Size eşimle benim yaşadığım rezaleti elimden geldiğince yazadım.
Eşim ve ben Almanya’ da ikamet etmekteyiz. Çocuk isteğimiz’den dolayı araştıma sonucunda Kıbrıs’da Doğuş IVF Centre’de Yumurta donasyonun yolu ile tedavi olmaya karar vedik. Yumurta donasyonun tedavisini bize Hxxxxx Ünüversite hastanesinde görev yapan Prof. Dr. Bxxxx xx önermişdi. Bize Almanya’da yasak olduğu için sadece yumurta donasyon yapan ülkeler var demişti.
Siz değerli insanlarım bu "KIBRIS" tuzağına düşmeyin.Inanın bunların hepsi aynı.....

Adsız dedi ki...

2.Bölüm

.... İlk olarak telefon görüşmesini Dr. Fridevs UYUZ Tip hanım ile yaptıktan sonra bizim ile Bay Ümit Inak ve Bayan Julie Hodsun irtibata geçti. Ne bu Bay Inak nede Julie Hudson’un Tıp ve Kadın hastalıkları ile bir ilgisi var, ama maşallah bir doktor edası ile size her türlü sözde bilgi veriyorlar.

Biz tedavi için 2014 Şubat ayı Kıbrıs‘a geldik.

Tedavi süreci öncesi bizden Bay "Ümit Inak" hesabına 200 EURO yatırmamız istendi ve biz bu meblayı havele yolu ile karşıladık. Kıbrıs’da bizim Dr. Firdevs Tip ile ilk görüşmemiz Şubat 2014 tarihinde gercekleşdi. Biz iki gün önce Kıbrıs’a geleceğimizi bildirmişdik. Amacımız Yavru Vatanı gezmek Şehitlerimizi görmekdi. Ama ne hikmetse bize Dr.Firdevs ile önce verilen randevu öne alındı ve geldiğimizin ertesi gün sabah 11:30 da Hastanede (Doğuş Klinliğinde) olmamız istendi. Sözde "Donör" olan Bayan ile çok iyi uyum içersinde gelişmiş bütün tedavinin ön aşaması.
Bize tedavi hakkında bilgileri Bay Ümit Inak sundu. Ve tekrarlıyorum "bu şahsın Tıp ve Kadın hastalıkları ile uzaktan yakından ilgisi bulunmadığı halde".

Adsız dedi ki...

3. Bölüm
....Bize ezberlediği sözde tedaviyi anlatmak için çaba sarf ediyordu. Bize "işte sizin donörünüz herhalde 25 yaşında" diye söz ediyordu. Halbuki hani bizim donörümüz ile iyi bir uyum içindeydik ve bu Bayan’dan alacakları yumurta sayısı çok yüksekti? Ne hikmetdirki yaşını dahi bilemiyordu bu bey. Kendisinden donör hakkında bilgi istedik, bize Mail ile göndereceğini belirtdi ve sonunda Dr. Firdevs teşrif etdiler ve eşim Dr. Firdevs tarafından muayneye alındı bu esnada benden tedavi bedeli olarak anlaştığımız 6.600€ + 100€ muayne esnasında yapılacak iğne ("Eşimin kendi yumurta üretimini önleyici" olarak tanıtıldı bize sonrasında, fakat ilacın ne adı belli nede dosajı) için Bay Ümit Inak tarafından istendi. Benim üzerimde bütün meblağ bulunmadığından anca ilk ödeme olarak bir miktarını karşıladım fakat makbuz yerine Bay Ümit Inak tarafınfdan bir kağıt parçasına el yazısı ile yazılmış bir sözde makbuz verildi.

Makbuz isteğimin tekrarı üzerine Bay Inak "size toplu Makbuzu bütün meblağ yatırıldığında vereceğiz" dedi. Bende güvendiğimden dolayı ısrarcı olmadım.

Yumurta transfer öncesi bütün tutarın karşılanması gerektiğini Bay Ümit Inak bana tekrar etdi. Biz o gün ücretin geri kalanını getireceğimizi belirtdik ve kendisininde Makbuz vermesini tekrar etdik.

Bununla birlikte bize ilerki günlerde kullanmamız için ilaçlar verildi. Bunlar Monodox (günde 2 adet beş gün süre için); Prenol 16mg (günde 1 adet 5 gün boyu); Progynova 2mg (7 adet 3’ü vajinal 4xoral); Progestan 200mg (günde 3 adet vajinal); Asperin 100mg (günde 1 adet). Eşim bu ilaçların kullanımına hemen başlaması istendi. Bize denileni uyguladık ve benden’de Sperm alındı. Sözde donörün yumurtaları döllenecekmiş. Üst kat’da bir odada bir DVD – Player de bir P.... filimi ve Sperm için elime tutuşturulan bir plastik kap.
"İşiniz bitince masaya bırakın..." demişlerdi bana. Ne zaman gelip aldılar,bilinmiyor. (Sperm en fazla yarım saat icinde kullanılması gerekirmiş).
Spermiogram bilgisi verilmedi bize. Dölleme kayıtları yok! Yumurtanın kalitesi hakkında rapor, yok! Yumurtanın döllenme sonrası gelişme hakkında hiçbir rapor yok! Transfer öncesi embrioları görme imkanınız yok! Tamamen bu insafsız "UMUT TACİRLERİNİN" ellindesiniz.

Adsız dedi ki...

4. Bölüm
....Ve Donörümüz hakkında tekrar bilgi istedik (Yaşı ve uyruğu) bizim için önemli idi. Sperm alındıktan sonra biz Hastaneden ayrıldık. Biz donör bilgilerini 3 gün kadar bekledik ve ne yazıkki alamadık bunun üzerine Bay Ümit Inak Bey’e SMS gönderdik sonunda nihayet (sözde) bilgileri gönderdiler. Ben buna inanamadım zira bize ilk görüşmede 25 yaşında dediği Bayan, gönderdiği bilgilerde 21. yaşında diye geçiyor. Kaldıki sözde 10 yumurta döllenmiş ve hepsinin gelişmesi muhteşem’miş. Ne olduysa bir gün içinde oldu ve bu sayı 3’ e düştü. Neymiş sözde yumurtalar dan sadece 3’ü Dr. Hanımın istediği şekilde gelişmiş. Bizde neyapalım dedik ve transfer için onay verdik.

Anlamıyoruz ya uyutun bakalım!

Yumurta transfer öncesi Bay Ümit Inak bize Form doldurmamız gerektiğni bildirdi ve formları ellimize verdi. Bir Fotokopisini istediğimde bunun mümkün olmadığını ve hiçbir hastaya vermediklerini söylediler. Sanki devlet sırrını istedim.
Bende çareyi resimlerini çekmekte buldum ve yakında bunlarıda yayınlayacağım. Ümit bey bizden ücretin geri kalan kısmı tahsil etdi. Ben tedavinin Maddi yanı ile uğraşırken eşimi sözde transfere aldılar. Parayı verdikten sonra Bay Inak uzun bir süre yanımdan ayrıldı. Ve bu ara eşim Amiliyathane’den döndü. kendisinin 2 Saat kadar yatması gerektiğini bildirmişlerdi daha öncesi. Eşim istirahat ederken Ümit Inak bey elinde yine makbuz yerine bir kağıt parcasına yazılmış sözde makbuz getirdi. Bu makbuz ile birlikte bir torba dolusu ilaçıda yanında getirdi ve bize bu ilaçları almamız için iknaya uğraşdı ve sonunda’ da kısmen başarılı oldu zira bizim o anki zafımızdan faydalandı. Biz bu ilaçların sadece bize Almanyada ilk bir kaç gün yetecek kadarını aldık ve bunun içinde bizden 1365 TL istedi. Üzerimde TL olmadığından dolayı 500EURO verdim ve üzerini TL olarak oldık. Bununda Makbuzunu isteyince bana makbuz yerine verilen kağıt’da düzeltme yapıldı. Gerekce olarak Bayan "Julie Hodsun’nun yurt dışında oluşu gösterildi ve bize Bay Inak: "o sebebden dolayı makbuz veremiyoruz" diye bir yalan uydurdu. Sözde bize makbuzu Mail yolu ile gönderecekti.

Adsız dedi ki...

5. Bölüm
.... Bu iki Saat içersinde bize ilaçların ne kadar mühim olduğunu ve bunlardan ‘Fraxiprine 40mg’ İngiltereden geldiğini ve KKTC kolay bulunmadığını ve bizim bu ilaçları almamızın tedavinin sonucu için çok mühim olduğunu belirtip bizi nispeten korkutdu. Ayrıyeten Proluton depot 500mg Almanya’da bu dozajda bulunmadığını bununda İngiltereden geldiğini ve bu ilaçda çok önemli olduğunu belirtdi. Ve eşimin şu ana kadar aldığı Progynova 2mg ‘ın dozajı artırıldı (10 adet 4 ’ü vajinal 6x oral); bunun haricinde bir de 4 günde bir Proluton Depot 500mg almamız gerektiğini belirtdi. İlk İğne zaten anında orada vuruldu.

Sizlerde takdir edersinizki biz hiçbir riske gimek istemedik ve bize sunulan bütün ilaçlardan aldık. Allah’dan tamamını almamışız. Ama yinede büyük bir bölümünü almıştık.

Biz transferden sonra hemen kiralık araçımız ile Otel’ e gitdik. Ve eşim 2 gün boyunca yatakdan, lavuba ihtiyacı haricinde, hiç kalkmadı ve bize verilen Liste çercevesinde hareket etdik.

Adsız dedi ki...

6. Bölüm
.... Transfer gününden sonra ne arandık nede herhangi bir muayneye tabi tutulduk.
Ve sonra Almanya’ya döndük. Bize transferden 12 gün sonra kan alınmak sureti ile gebelik testi
yapın demişti Bay Inak.
Ve 12. gün geldi! Tahlil sonucunu aynı akşam alınca yıkıldık.

Malesef negatif yani gebe değil !!

Bende aynı şekilde yıkıldım ve üzüldüm. Bize o kadar ümit vermişlerdi ve neden olmadı diye kendimizi sorgularken yanıt için Ümit Inak bey’i aradık.
Ne varki bu Bey bizimle konuyu konuşmak bile istemiyordu ve bizi geçiştirdi ve gebelik test sonucuna hiç’de şaşırmadı ve bize iki gün sonra yeni bir test yapmamızı önerdi. Neymiş değerler yanlış çıkabilirmiş.
Ve aynı anda tekrar negatif bir sonuç ile karşılaşırsak ve gebelik oluşmamış ise, bize bir sonraki
denememiz için tenzilatlı ücret uygulayacaklarını telefonla bildirdi.

Allah’dan HXXXXX Tıp Fakultesi Hastanesindeki Bayan Prof. Dr. med. Bxxxx... bize uzun süredir
yakınlık gösteriyor ve bizimle yakından ilgileniyor. Zaten donör yumurta tedavisinide Prof. önermişdi.
Fakat Kıbrıs’ a gelmeyi biz seçmişdik. Gelmez olaymışız!
Tahlil sonuçları tekrar negatif çıkınca eşimi muayneye aldı ve bu Prof.Dr. med. Bxxxxxx hanım bize
muayne’den elde etiği sonucunu açıkladı.

Önce Eşime sözde transferin hangi gün gerçekleştiğini sordu. Ve sonrasında Prof. : "hayır size
bu tarihde transfer yapılmış olamaz ve bu transfer bir yalandan ibaret"dedi. Biz bir kez daha yıkıldık.

Adsız dedi ki...

7. Bölüm
...Nasıl anladınız dedik ve bize kan tahlilinin değerlerin birin çok çok altı olması ve bize hiçbir rapor verilmemesinden tutun ta, embrioların bize nakil öncesi gösterilmemesine kadar olan her türlü aksaklığı bize göstermiş oldu. Peki buna hakkımız varmıydıki diye sorumuza tebessüm ile tabiki var dedi.
Keşke bu raorları görmeden bir ödeme yapmasaydım diye geçiyor içimden. Bize Prof. yaptığı
muayne sonucu bunun katien bir donör yumurta transferi olmadığını ve bizi kandırdıklarını açıkladı.

Kaldıki bize satılan ilaçları Almanya’da çok daha uygun fiyata alailirmişiz ve uygulanan dosajları gereksiz yere cok yüksek tutulduğunu belirtdi. Bize bu ilaçların Almanya’daki fiyatlarınıda bildirdi.

Arkadaşlar, Prof. Bayan bana keşke ödeme yapmadan ve transfer öncesi şu hususlara dikkat etseydiniz dedi.

1.Yumurta kalitesini elirten rapor
2.Spermiogram rapor
3.Dölleme sonuçlarının raporu
4.Embrio kalitesini gösteren rapor
5.Transfer öncesi embrioları görme

Size önerim şu, belki aranızda bizlere inanmak istemiyenler var. O zaman yukarda listelediğim hususları isteyin Bayan Dr. Firdevs ve ekibinden.
Bakın neler olacak!

Size kesin, yok öyle bir uygulama diyecektir. Yurt dışından gidecek olan arkadaşlar: Bu yukarda belirtiklerimi "Kadın hastalıkları" doktoruna sorbiilirler.

Demk’ki biz "UMUT TACİRLERİNİN" eline düşmüşüz diye hayıflandık.

Birde Prof. Bayan bize bu "yumurta donasyon" sürecinin ciddi bir ön hazırlık gerektirdiğini bildirdi. Bu iş hemen bir iki hafta´da olmayacağını uzunca anlatdı.

Tekrar bir duyum üzerine Hollada’da bir Ünüverste Hastanesinin bu uygulamayı yaptığını öğrendik. Şimdi
Bunun üzerinde duracağız.
İleride burada sonuçları paylaşırım.

Dün beni yanlışlıkla : Doğuş IVF Centre’ den aradılar ve Başka bir Bayanın ismini sorarak görüşmek
İstediklerini belirtdiler. Sanırım bizim gibi oyuna gelen diğer bir Bayan bu umut tacirlerinin oynuna
gelecek.

Yazık diye geçti içimden ve onun için sizinle bu satırları paylaşma gereği duydum.

Biz yeterince üzüldük, sizde boş yere üzülmeyin.

saygı ve sevgilerle herşey gönlünüzce olsun!

Adsız dedi ki...

1.BÖLÜM...

Güzel İnsanlar Merhaba,

Bir kardeşimiz daha maalesef ki, yaşadığı tatsız ve hatta insanlık dışı aklın mantığın kabul etmekte zorlandığı hoş olmayan deneyimini yukarıda bizlerle paylaşmış.Uzatmadan direk konuya gireceğim!..

http://www.medimall.gr/tr/...Bu klinik Yunanistan'ın Atina şehrinde, syntagma meydanına 15 dakika mesafede bulunmaktadır.Lokasyon ve ulaşım tüm atina içinde olduğu gibi çok çok rahattır...Klinik son teknoloji ile çalışmakta, özellikle avrupa ülkelerinden yoğun ilgi görmektedir.Herşeyden önemlisi operasyonlarınızı gerçekleştirecek olan Doktor Ksidias, samimi, mert ve işini çok iyi yapan uzman bir doktordur.Keza embriyoloğundan tüm klinik çalışanlarına kadar herkes için aynı şeyi söyleyebiliriz.
Dil/lisan bilmiyorum diye hayıflanan ve bunu bir sorun haline getiren kişiler için özellikle ifade etmek isteriz ki, bunun hiçbir sıkıntısı ve önemi yoktur. Bir çevirmen atinada bulunacağınız tüm süre içinde, klinikteki tüm işlemleriniz dahil, size refakat ederek tüm dialoğu sağlamakta ve size ne/neler yapmanız gerektiği konusunda fazlasıyla yardımcı olmaktadır.Ve bu işlemler için sizden herhangi bir ücret talep etmemektedir.Bunu klinik üstlenmektedir...

Donör belirlendikten sonra eş zamanlı bir tedavi başlar ve bu bir ilaç tedavisidir.Yaklaşık olarak istisnai durumlar haricinde bu süreç ortalama bir ay'ı bulmaktadır.Daha sonra doktorun tedavi sürecinin gidişatına göre uygun gördüğü tarihlerde atina'da olunması gerektiğini aradaki iletişiminizi sağlayan hanım efendiden telefon ve mail vasıtası ile öğrenirsiniz...

İstanbul'dan atina'ya 1 saat 15 dakikada uçakla gelir daha önceden belirlediğiniz kliniğe yakın bir lokasyonda ayırttırdığınız otelinize yerleşirsiniz.Havaalanından atina şehir merkezine ve atina içi ulaşımı çok çok kolay ve çok rahattır.Daha önce bir avrupa ülkesi deneyimi olmamış ve yurtdışına çıkış yapmamış kişilerin Atina ile ilgili yazılmış yada oluşturulmuş bazı/birçok ''BLOG'' yazısını okumasını tavsiye eder ve öneririz...

Bu arada; yanlış anlaşılmamak adına samimiyetle paylaşmak isteri ki,bu yazıyı neden yazdığımızı merak edenleriniz varsa şayet, bizde kıbrıs madurları olarak, atina medimall'ın bize yeni bir umut kapısı olmasıyla birlikte, öncelikle havası, tarihi dokusu ve ortamı, enerjisi, güneşi, sıcacık havası, masmavi denizi, insanı ve lisanının yanı sıra özellikle doktor ksidias'ın samimiyeti, sözünün güvenilirliği bize kendimizi çok iyi hissettirdi ve inanın 8 gün kaldığımız atinadan ayrılmak bize çok zor geldi...

Transfer aşamasına gelindiğinde ise;

Embriolar transfer edilmeden önce bize tüm detayları ile anlatıldı.Kaliteleri vs...fotoğrafları gösterildi.BİR NOT:(Arzu edenler daha sonrası için fazla embrio olması neticesinde 1 yada 2 yıl süre ile dondurabilirler)...Ve transfer gerçekleştirildi.Daha sonra embrioların transfer ultrasonu ile bize tekrar rehberlik hizmeti veren hanımefendi vasıtasıyla gerekli bilgiler verildi...Yaklaşık 2 saat klinikte dinlendikten sonra otelimize döndük ve eşim 3 gün mümkün olduğunca otelde yatarak dinlendi ve üç günün ardından ülkemize geri döndük...Ama mutlu ve yaşadığımız tüm sürecin bizde yarattığı memnuniyetle döndük.Şimdi ay sonunu bekliyoruz.İnşallah mutlu haberimizi sizlerle bu platformda paylaşabilmeyi Rabbim nasip eder...

Adsız dedi ki...

2.BÖLÜM...
Bu bir reklam değildir arkadaşlar, güzel insanlar.Kimseye birşey söylemek yada leke atmak gayesinde de değiliz.Fakat Kıbrıs ve Doğuş Bebek merkezi deneyimini bizde dibine kadar yaşadık ve yukarıda yazılmış birçok hadisenin ve anlatılanın arkasındayız.Allah herkesi nasıl biliyor ise öyle yapsın.Kendisine yapılmasını istemedikleri şeyleri başkalarına yapanları, sırf para için yapanları bildiği gibi yapsın.Biz herkesi ve herşeyi Allah'a havale ettik ve yaşamımızda yepyeni umutlarla yepyeni bir sayfa açtık.Tavsiyemiz sizlerinde aynı şeyi yapmanız.Evet maksadımız reklam değil demiştik!..Daha fazla can yanmasın, insanlar iyi niyetlerinin ve arzularının neticesinde daha fazla sömürülmesin.Dileğimiz herkesin gönlünde olan arzu ve hayallerine ulaşabilmeleri ve bu anlamda da doğru insanlarda karşılaşabilmeleridir...

http://www.medimall.gr/tr/

Sürçü lisan ettiysek AFFOLA...

Herkese Sevgi Ve Saygılarımızla...

Kryon 911...

Adsız dedi ki...

3.BÖLÜM...ÇOK ÖNEMLİ!..

TÜRK VATANDAŞLARI İÇİN!...

Kıbrısa giriş yaparken pasaportunuza kıbrıs giriş kaşesi vurdurmayın.Bazen vuruyorlar bazen vurmuyorlar.Ama şansa bırakmayın.Kıbrıs seyahati sonrasında olaki pasaportunuza kıbrıs giriş kaşesi vuruldu ise ve şayet olaki sizin yunanistana gitme arzunuzda oluşur ise yunanistana giriş yapamazsınız...Pasaportunuzu değiştirmeniz gerekebilir.Bizden hatırlatması.

Ve ayrıva yunanistanda AVEA hattı kullanamazsınız.Sinyal alamaz ve sıkıntı yaşarsınız.AVEA operatörü kullananları uyarmak istedik.

Huzur ve mutlulukla kalınız,

Kryon 911...

Adsız dedi ki...

Sperm Donasyonu İçin Bilgi Sahibi Olmak İsteyen Bireyler, Aileler...

http://www.medimall.gr/tr/...
Önyargılı olmayın, inceleyin, araştırın.

Atina kıbrısla kıyaslanamayacak güzellikte bir yer.Şehrin her yeri buram buram tarih kokuyor, güneş keza insanın içini ısıtıyor...pırıl pırıl masmavi denizi ise fevkalade. Biraz pahalı bir yer atina fakat para herşey değil hayatta...size hissettirdiklerinin yanında bir hafta için denemeye, deneyimlemeye değer...

Hürmetler ederiz.

O.M GÜNGÖR / Türkiye

Adsız dedi ki...

Atina ivf klinik hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerle bilgi, deneyim ve tecrübelerimizi samimiyetle ve memnuniyetle paylaşaniliriz...

BİR'imiz hepimiz, hepimiz BİR'imiz için.
Hepimiz kaynağımız ve varoluşumuz sebebiyle ÖZ'de BİR'iz.
ALLAH BİR'dir...

İnsan tüm güzelliği ile, tüm güzellikleri hakeden bir beşerdir...

Allahaısmarladık...

BİZ...

Adsız dedi ki...

Merhaba ben dogus tub bebebek merkesine gittim ve 1 seferde hamile haldim malesef 8 haftada kaybettim, bu dogus tub bebek merkesin sucu degil, ama burada türk insanlarimiz herzaman tüb bebek merkesini sorumlu tutuyorlar sonuc negativ olursa ben hasiran ayinda yine dogus tüb bebek merkesine gidecegim, herkese taysiye ederim, ben almanyadan gidiyorum, hendi dilimi konusan anlayan bir merkesi gitmeyi teavsiye ederim.
Bu negativ yasilanlara hic katilmiyorum...
saygilarimla

Adsız dedi ki...

AThens / GReece
http://www.medimall.gr

Sizi,Atina'daki sürecinizde yalnız bırakmayacak özellikle klinik ve tüm işlemlerinizde yanınızda olacak güvenebileceğiniz, işinde profesyonel bir rehberiniz olacak.

Günlük ihtiyaçlarınızı minimum düzeyde karşılayabilecek kadar ingilizce konuşabilme ve anlayabilme seviyesinde olmanız neticede turistik bir gezi gerçekleştirildiği için yeterli olacaktır...BU YAZIMIZ ÖZELLİKLE DAHA ÖNCE YURTDIŞINA ÇIKMAMIŞ VE HERHANGİ BİR AVRUPA ÜLKESİNDE BULUNMAMIŞ KİŞİLER İÇİNDİR...

Daha önce yaşadıkları tatsız deneyimlerden dolayı umut ve arzusu kırılan, kalmayan çiftler lütfen kendinize bir şans daha verin...

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN...
HAYATI SIFIRLAMAK...
SİL BAŞTAN SEVMEK GEREK BAZEN...
HERŞEYİ UNUTMAK...

Hoş Ve Hoşça Kalın...

http://www.medimall.gr



Adsız dedi ki...

Ladies And Gentlemen!!!
Hanımefendiler ve Beyefendiler!!!

Kıbrısa o kadar fazla talep varki ve bu talebi karşılayacak donör yani verici bayanı bulmak en büyük sıkıntı...

Bir donörden alınan yumurtalar biliyor musunuz embriyo olarak kaç kişiye ''BAYANA''transfer ediliyor...Bu kliniklere hergün onlarca insan gitmekte fakat donör sayısı bunu karşılayamamakta ve bu sebeple sizin için taoplandığını düşündüğünüz yumurtalar haliyle bilmediğiniz kişilerede transfer edilmektedir.

Bunları hiçbirini bilemezsiniz.Sizler sorgulamadan ve araştırmadan kendinizi koştura koştura bu kliniklere atarsanız, bu insanlarda talebin artışı ve yoğunluğundan dolayı şaşkına döner ve bir zaman sonrada insani değerlerini yitirip paradan başka birşey düşenemez duruma gelirler...ve olanda tam budur...O klinik yetkilileri ve bazı çalışanlar ingiltere/londra ve kıbrıs arasında mekik dokurlar, oralarda bambaşka hayatları vardır ve birçoğuda çifte vatandaştır yada orada oturum müsadesine sahiptir...

Kendi lisanını rahat rahat konuşuyor olmak böylesi hayati ve önemli bir mesele için hiç ama hiç önemli değildir...Önemli olan insanlıktan nasibini almış, ahlak sahibi, sözüne güvenilir bir ekiple bu işlemleri gerçekleştirme kararını alabilmektir.Bunun da tek yolu araştırba ve bilgi edinilmesidir...

İster kıbrıs, ister atina, ister finlandiya, yeni zelanda yada budapeşte olsun önce talebin karşılanacağı donör sayısının sağlıklı bir şekilde kayıtlarda bulunup bulunmamasıdır...önce bu araştırılmalıdır.Kıbrıs bu konuda zayıftır ve çoğunlukla üniversite öğrencileri donör olarak kullanılır.Alınan, bugünün fiyatlarıyla euro 4500 ün euro 1500 ünü donör alır gerisi kliniğe kalır...Bu sektör özellikle kıbrıstaki aşırı talep ve yoğunluk insanların başını döndürmüş durumdadır...T.C vatandaşlarına uygulama yasak olduğu için klinik kayıtlarına tüp bebek uygulaması olarak geçer ve siz arzu etmezseniz ödediğiniz paranın karşılığı olarak bie makbuz bile vermezler.Ve işin özü kayıt dışı, kaydı olmayan vergisi olmayan bir para kazanılmaktadır.Buda insanların başını döndürmeye yetmektedir...

Türkiye ye en yakın noktada Atina tercih edilebilir.Donörden alınan yumurtaların kaç kişide kullanıldığı bellidir.Tabiki başka kişilerde de kullanılır fakat kıbrısdaki gibi yoğun değildir.Atina sakindir ve genellikle yunanistan olmakla birlikte diğer avrupa ülkalarinden donörleri bulunmaktadır...

Kıbrıs bir adadır, üniversite öğrencilerinden başka yumurtalarını verecek donör bulma yüzdesi çok düşüktür...

Taktir sizindir...

Best Regards.
By Londra


Adsız dedi ki...

Kıbrıs'ta ki kliniklerde oluşan yoğun çalışma temposu beraberinde tercübe ve deneyim kazandırmıştır. Bu nedenle elde edilen başarılı sonuçlar bu talebin hergün artmasına sebep olmaktadır. Dünyada donasyon tedavilerinin uygulandığı merkezler ile kıyaslandığında kıbrıs ne kadar iyi olduğu aşıkardır. Söylenenin aksine donor bulma konusunda hiçbir zorluk yaşanmamaktadır. Türkiyeden çok sayıda donor başvuru talebi vardır. Vize sorunu olmadığı için türk hastalara türk donor bulma oranı en iyi kıbrısta olmaktadır. Atina donasyon tedavileri için en az başvuru alan ülkelerin başında yeralır. Teknolojik ve ekip olarak yetersizdirler...

Adsız dedi ki...

Bir sağlıklı donörden en fazla yaklaşık 20 yumurta alınabilmekte olduğunu unutmamanızı önemle rica ederim. Bu 20 yumurtanın hepsi A kalite olmadığını (yani döllenmesi uygun olmadığınıda) göz önğnde bulundurun.

Diyelim bunların 40% işe yaramaz. Kaldımı 12 yumurta ( Buda en iyi şartlar altında) ?! Hadi iyimser olalım ve 10 adet 1A graet olsun...

Şimdi her ay ve her hastanede 30 kişinin bu tedavi yöntemi ile çocuk sahibi olmak istediğini düşünün.....

KKTC'de yüksek öğrenim gören Kıbrıs Türkü öğrenci sayısı 9,414 --> ( http://www.edevlet.eu/goster.aspx?Uc=tr-TR&grp=0&subid=6). Veriler buradan alıntı
Bunların yarısı kız olduğunu varsayalım. = yaklaşık 4707 kız öğrenci.

Şimdi bunların sadece 1-2% donör olmaya hazır veya muhtaç olduğunu düşünelim. Zira her kız öğrencisi bu işe gönüllü olmaz. Ve reşit olduğu için zaten ailesinden gizli yapar. Buna Türk kızların aileleri kültürel, ve etik anlamda hazır değiller çünki. Tabiki haklı olarak.....

Kaldımı 47 - 94 öğrenci!!!!!
Hadi iyimser olalım ve 100 Donör var diyelim.

Şimdi KKTC' de bu işden dolayı vurgun yapan hastane sayısına gelelim ???....
sırf benim sayabildiğim yaklaşık 10 Hastane (darphane) vardı. Diyelımki KKTC genelinde 30 Hastane, Poliklink var.

Eğer bir hastanede ortalama ayda 30 kişi tedavi edilse, ki az bile söyledim.... Zira bana bu sahtekarlaın vediği bilgi öok daha yüksekdi. Ama olsun biz iyimser bakalım.....

Etdimi 900 kişi.

Şimdi YALAN 1: - her tedavi olan için en az 10 yumurta döllenecek diyorlar.

Hesap ortada 100 kız x 10 Yumurta = 1000 Yumurta

Ihtiyaç 900 kişi x 10 yumurta = 9000 yumurta.

aradaki 8000 yumurta???

YALAN 2: size donörünüz hakkında size benziyen, andıran ve sizin kan guruplarınıza uygun olanı denmedimi??? ... Bu 100 öğrenci arasındanmı seçiliyor???
Bu durumdaki olasılığı hiç hesap etmek istemiyorum.....

YALAN 3: Yumurtanızın gelişimi çok iyi... 10 adet great A elde etdik diyecekler size... Ama karşılığında hiçbir belge,rapor göremiyeceksiniz.

Adsız dedi ki...

Bu durumda siz hevesleneceksiniz....
(Yazık!) ve transfer günü gelecek ... Pamuk eller cebe.... hevesle 6000 - 8000 EURO çıkarıp vereceksiniz bu okumuş haydutlara...

Ve karşılığında ne bir makbuz nede garanti var.

Zavallı kardeşlerim. !!!!!

12 Gün sonraaaaaaaa... benim dediklerim bir bir aklına gelecek ve keşke bu parayı bir garibana verseydim diyeceksin amaaaaaa ....

Bu haydutlar senden ve o gün deninde tanışdığın yaklaşık 15 kişiden bu parayı almış olacaklar...

Birde Maddi açıdan bakın....
Sadece sizin döneminizde Doğuş sahtekarlarında sizinle beraber 10 kişi tedavi olduğunu düşünün. Ortalama ilaç dahil 5500 EURO aldığını düşünün.

10 x 5500 EURO = 55 000 EURO

Şimdi bu şerefsizlerin niye bu kadar bu işin üzerinde durduklarını anladınmı sevgili kardeşim!

Ama bunların düşünmediği bir şey var....
''Ağlıyanın malı fayda etmez!''
Birde aldıkları ahlar yarın çocuklarından çıkacak! emin olun!!!

Yukarda Allah var!

Yapma...!!!! KKTC'de donör tedavisi olma... zira tedavi medavi yok. sadece ustalıkla cebindeki parayı almak var bunların beyninde.

Sevgilerle


Adsız dedi ki...

Merhaba Dostlar,

Yukarıdaki yazıyı yazan kardeşimizin ifade ettiği her şeye katılıyorum ve tüm paylaştıklarının arkasındayım.

Bir çok denememizden sonra bizde kıbrıs ve doğuş tüp bebek merkezinde bir operasyon geçirdik ve operasyondan yani transferden 12 gün sonra başımızdan aşağı kaynar sular döküldü.Çünkü netice negatifdi...Zaten kıbrıs sürecinde canımızı sıkan birçok şey yaşamıştık.Kıbrısa gidene kadar ilgi alaka çokiyiydi ve ne zaman kıbrısa indik bizimle sekreter bayan ilgilenmeye başladı.Ortada ne evrak ne test ne yumurta kalitesiyle ilgili bilgi vardı nede bunları bizimle paylaşacak bir yetkili.Bizi kobay gibi kullandılar.Tabiki kendi irademizle güzel duygularla gittik fakat oradaki davranış ve işlerin işleyiş biçimi bizi sonrasında kendimizi hiç iyi hissettirmedi...Bu olayın ardından biraz dinlenip özellikle psikolojik olarak kendimizi iyi ve hazır hissettiğimizde bir deneme daha yapma kararı ile bu sefer rotamızı ve yönümüzü atinaya çevirdik ve şükürler olsun aldığımız sonuç pozitif...
Özellikle paylaşmak ve belirtmek isterim ki, atinadaki klinik hekimi son derece ahlaklı ve dürüst birisi.Bu bizim için herşeyden önce çok çok önemliydi.Kendimizi öncelikle bu konuda iyi hissetmiş olmamız akabinde işlerimizinde yolunda gitmesi yönünde öncelikle Allah'ında izni ve yardımıyla çok önemliydi.
Sizlere nacizane tavsiyemiz Atinayı deneyin.Dil problemi olanlar bunu dert etmesinler sizlere bir türk tercüman tüm süreçte yardımcı oluyor ve bizce atina çok güzel enerjisi olan bir yer.Özellikle tarihi dokusu iklimi ve yaşam akışı fevkalade.Biraz pahalı fakat böylesi hayati ve önemli bir mesele için bir haftalık süreci mutlu ve mesut geçirmek adına kimileri için ikinci bir balayı tadında olabilir.:))
Rotanız atina medimall olsun.

Best Regards.
We Are One!..

Adsız dedi ki...

Atina Medimall,

http://www.medimall.gr/tr/

Sevgilerimizle,

Melek Ailesi / Türkiye

Adsız dedi ki...

Atina Medimall:

Türk dili iletişim:+30 697 22 71 193

Yada sayfanın iletişim bölümünden türkçe/ingilizce bir mail gönderin, size bir-iki gün içinde geri dönerler ve süreciniz başlar...

Güzel İnsanlar,

Görebildiğimiz yada göremediğimiz tüm tezahürleri ile yaratılmışlar olarak iman ettiğimiz Allah adına ve Allah aşkına, her şeyden önce insan olabilme yolumuzda zikrinde ve fikrinde güzel duygular,düşünceler, davranışlar besleyen ve sergilemeye çalışan her insanın yaşam yollarının Yüce Allah'ın nur ışığı ile aydınlık olmasını, işlerinin kolaylıklar içinde hallolmasını gönülden diler, her birinizi Yaradandan ötürü sevgiyle kucaklarız.

Farkındalıkla ve Hoşça Kalın.

Adsız dedi ki...

Vize olmaması ve iletişim kolaylığından sebeple kıbrıs konusunda acele etmeden ve karar vermeden önce tekrar tekrar düşününüz.Hayatınız ve kendiniz için avrupa standartlarındaki kliniklerde tedavi olunuz.Hayatta herşeyin bir bedeli vardır ama bedel o sahip olacağınız herne ise ona sahip olmadan önce ödenendir!..

Atina, tüm tedavi ve uygulama aşamalarında her türlü bilgiyi, test sonucunu ve ultrason fotoğrafını bilginize sonuna kadar samimiyetle sunar!..Bu sebeple klinikten içiniz rahat ayrılırsınız.

Şayet kıbrısdaki tedavi ve uygulamalarda aynı duyarlılık ve hassasiyetlilikle gerçekleştiriyorsa söylenecek bir sözümüz yok.

Siz insanlar, bir karar vermeden önce bir şekilde bu bloğu okuyor iseniz, burası dahil her türlü kaynaktan bilgi edinecek ama neticede son kararı kalbinizle ve kalbinizdeki yani özünüzdeki duyguyla ve size hissettirilen yönünde vereceksiniz...Ve herne olacak ise zaten o Kader'inizdeki olacak.Bunun içindir ki, içimiz çok rahat..:)

Sevgi ve ışıkla,
KRYON.

Adsız dedi ki...

Merhaba yazılanlar hepsi yalan biz de denedik, böyle bişey yok herkes çok iyi, ikizler Yolda. Allah tüm ailelere sabır versin

Adsız dedi ki...

17 Nisanda yazan şahıs: Yalan olduğunu ispaltlayabirilmi acaba?

Yakında Bayan Firdevs hakkında burda yazılanların doğru olduğunu bende ispatlıyacağım.

Sanırım Doğuş Gurubunun elemanısın, zira bu sayfadan haberdarlar ve ayda yüzbinlerce Avro`dan olmaktan korkuyorlar.

Değerli Arkadaşlar bütün olumsuz yazılar doğrudur, zira birfil kendimizde yaşadık. Yukarda belirtilen hiç bir tahlil sonucunu bizde görmedik.

Allah bildiği gibi yapar bunları inşallah. Burada Doğuş ve Dr. Firdevs hakkında niçin yanlış yazılsın?

Bende sizin boş ümitlere kapılmanızı istemiyorum. Kıbrıs`da tedavi adı altında eşinize boş yumurta kesesi yerleştiriyorlar.
Yani resmen 'hava basıyorlar'!

İnanmayın bu Kıbrıs`daki sahtekarlıklara.

sevgilerle


Unknown dedi ki...

ASLA KIBRISA GİTMEYİN sahtekarlığın her türlüsü burada, sizi yürüyen 5000 euro olarak görüyorlar, dondurulmuş yumurta kullanıyorlar genelde ve aynı kadından kaç kişiye verildi o bile belli değil, transfer yaptık deyip yapıp yapmadıkları bile belli değil, yüzde 80 şans var diyorlar, asla inanmayın çoğu kişi negatif sonuç alıyor, ben 3 defa denedim otel ve uçak paraları dahil yaklaşık 50 bin tl civarında param gitti sonuç koca bir sıfır keşke türkiyede bu yasal olsa da bu ümit tacirlerinin eline düşmesek, hangi doktor daha iyi diye tartışmaya bile gerek yok çünkü yapılan iş tamamen merdiven altı yani hiçbir aşamada size bilgi verilmiyor tamamen onların insafına kalmışsınız yine de karar sizin.

Adsız dedi ki...

Slm, ben verda hn donasyon yaptirdim ve su an 2ayimi doldurmak uzereyim.ikizlerim olacak.ozelikle embiryolog Gul hn cok basarili ve sicakkanli herkese tavsiye ediyorum

Adsız dedi ki...

Sayın symirna ege hanımefendi merhaba,

kıbrısda yaşadığınız tatsız ve üzücü hadise sizi ümitsizliğe sürüklemesin lütfen...Kendinize son bir şans verin ve yunanistan atinadaki ''Medimall'' kliniği Dr.Xydias (ksidias) beyi deneyin...Çok şükür talihsiz bir kıbrıs doğuş tüp bebek rezaletinin ardından biz medimall de bir operasyon gerçekleştirdik ve atinadan mutlulukla ayrıldık ve sonuç şimdi pozitif çok şükür.Eşim 3 aylık hamile, İnşallah ikiz bebeklerimiz olacak...Bu bir reklam değil güzel insanlar, kıbrısa aldanıp kendinizi üzmeyin.Atina kıbrısa kıyasla çok güzel bir şehir.Havası, ruhu, enerjisi fevkalade.Zaten heryer türk kaynıyor.Klinikte size rehber temin ediyor.Anlayacağınız sıkıntı yok herşey güzelliklerle akıp gidiyor...Herşey herkesin gönlüne göre olsun-olur inşallah...

sevgiyle kalınız.
BİZ 911

Adsız dedi ki...

http://www.medimall.gr/tr/
Atina / Yunanistan

Türk dili iletişim: +30 697 22 71 193

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR,

KIBRIS'IN ENERJİSİ HİÇ İYİ GELMEDİ.SEX, KUMAR, UYUŞTURUCU VE ALKOL MEMLEKETİ...KUMAR ZATEN GIRLA, ALKOL DESEN İNSANLAR VALİZ VALİZ TAŞIYORLAR ÇÜNKÜ ÖTV VERGİ VS.YOK.MARKETLERDE VALİZDE SATIYORLAR, TRAJİ KOMİK...HAFTA SONUNA DENK GELİRSENİZ SAĞDAN DİREKSİYONLU ARABALARLA İNSANLARIN SAÇMA SAPAN ŞEKİLDE ZATEN UFACIK OLAN ŞEHİR MERKEZİNDE NASIL PİYASA YAPTIKLARINA HAYRETLER İÇİNDE ŞAHİT OLURSUNUZ Kİ, ASIL KOMİK OLAN ZATEN BU...HELEKİ KLİNİKLER AMAN SAKIN...SAKIN SAKIN SAKIN.SAKIN HA, AMAN HA...KENDİNİZE SAYGINIZ VARSA SAKIN HA GİTMEYİN.ONLARDAN GELECEK HAYR ALLAH'DAN GELSİN DUA EDİN GEİSİNİ AKIŞINA BIRAKIN.

BYE

Adsız dedi ki...

DOKTOR VERDA HANIM İŞLERİ TOPARLADI KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERDİ HERHALDE BU SON TALİHSİZLİKLERDEN SONRA ŞİMDİ ONA GİDEN İNSANLAR MEMNUN AYRILIYORLAR KIBRISDAN.YOKSA VERDA HANIMIN REFRANSLARI HİÇ OLUMLU DEĞİLDİ DAHA DÜNE KADAR.TABİ BU YİNE HERKES İÇİN GEÇERLİ DEĞİL ŞANSI YAVER GİDEN MUTLU OLUYOR, ŞANSSIZ OLANLAR İSE HAYAL KIRIKLIĞI İLE YIKILIYORLAR...FAKAT DOĞUŞ HASTANESİ FENA Kİ FENA...KENDİNİZE SAYGINIZ HÜRMETİNİZ VARSA KENDİNİZİ KOBAY GİBİ KULLANDIRMAYIN.BEYLER BÖYLESİ HAYATİ BİR MESELE İÇİN LÜTFEN EŞLERİNİZLE BİRLİKTE ÇOK İYİ ARAŞTIRIP DÜŞÜNÜP KARAR VERİNİZ, EŞİNİZE KARŞI LÜTFEN ANLAYIŞLI OLUNUZDOĞUŞ KLİNİKTEKİLERİN ELİNE DÜŞMEYİNİZ!..BİZDEN SÖYLEMESİ.ZATEN YUKARIDADA ONLARCA İNSAN KAH İYİ KAH AKSİ YÖNDE YAŞADIKLARI DENEYİM VE TECRÜBELERİ FAZLASIYLA PAYLAŞMIŞLAR.KİKİLERİ ÇOK ACIMASIZ DAVRANMIŞ FAKAT BURADAN DA ANLAŞILACAĞI GİBİ DEMEKKİ BAZI İNSANLARIN CANI BU KLİNİKLERDE ÇOK FAZLA YANDI...EHH BUNLARI DİKKATE ALMAKTA FAYDA VAR, HİÇ KİMSE SALAK DEĞİL NETİCEDE.ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ DEĞİL Mİ? LÜTFEN DİKKATLİ VE TEMKİNLİ VEDE AKILLI OLUN SONRA BURADA YAZILAN ONCA ŞEYİ TEKRAR TEKRAR OKUYUP ''AHH NE YAPTIK TÜHH, YAZIKLAR OLSUN'' DEMEYİNİZ.ALACAĞINIZ HAYATİ KARARLARINIZDA ALLAH HERKESİN HEPİNİZİN YOLUNUZU AYDINLATSIN İNŞALLAH.

O,Z MUTLAK / EDİRNE 07.05.2014

Bekiril dedi ki...

Geçen sene eşimle son çare olarak araştırdığımızda bize Kıbrıs doğuş tüp bebek tavsiye edildi.Gitmeden önce internette araştırma yaptım olumlu olumsuz bir çok yazı okudum.Buna rağmen şansımızı denemek amacıyla başvurduk.Büyük bir yoğunluk ve biraz kalabalıktan sıkılmış lakayt insanlar gördük.İnanın Ankarda bile bazı adı duyulmuş tüp bebek merkezlerinde(gürgan klinik) randevu saatinde gidiyorsunuz her seferinde en az3-4 saat bekliyorsunuz bu duruma itiraz edenleride fırçalıyorlar.Kıbrıstada yoğunluk çok,ama önce parayı alıyor(İnsan buna çok kırılıyor)yumurtayı yerleştirip yolluyorlar.

Adsız dedi ki...

Bu nasıl bir saçmalık ya. Zavallı Atina Kıbrısı kötüleyerek öne geçmeye çalışıyor. Kimseyi kandıramazsın arkadaşım. İnsanların ümitleriyle esas sen oynuyorsun. Saçma yorumlarla kendince atıp tutuyorsun. Dünyada tüp bebek tedavilerinde en çok tercih edilen ülkelerin başında kıbrıs geliyor. Türkiyede tüm hekimler hastalarına kıbrısı öneriyorlar. İngiltere avrupa ülkesi olmasına rağmen atina yerine donasyonda kıbrısa öneriyor.

mustafa dedi ki...

yorumların yarısından fazlası merkez çalışanları tarafından yapılan yorumlar.
kiden ve başarılı olan kimse yok mu ya burda. (gerçek olan)
hangi doktora gidelim, hengi merkeze gidelim, nelere dikkat edelim...?

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaslar bende arastirma yapiyorum yumurta denesyonu hakkinda evet can beyle bende gorustum bazi tahliller istedi bizden hastane hakkinda arastirma yaparken sizlerin yorumlariyla karsilastim ne haci ki bende 2 defa tup bebek yaptirmis bir bayanim insanlarin umutlariyla hayalleriyle oynuyorlar kibrisa ilk defa gidecegim icin hastneler hakkinda hic bir bilgimiz yok yorumlarinizi okuduktan sonra hayal kirikligina ugradim ne olursunuz arkadaslar sizlerin bilgisi cok bizler kibristaki tup bebek merkezlerinde kime guvenecez

istanbul... dedi ki...

bu nasıl site ya... gerçek hastalardan gelen mail sayısı çok az.çok bariz belli oluyor kimin gerçek hasta kimin doğuş tüp bebek elemanları yada atina daki hastanenin elemanları olduğu.gerçek hastalar,hikayenizle birlşkte gerçekten memnun kaldığınız ve gerçekten transfer yaptığına inandığınız doktor isimleri varsa lütfen yazarmısınız..Allah rızası için... bir umut diye kıbrısa gidip bütün yatırımımı vermeye razı oldum ama bu kadar entrikanın içinde kime gideceğimi kime güveneceğimi bilemedim...

alanya dedi ki...

Sevgili ıstanbul yorumunda haklısın tesbitlerin doğru burda gerçek mağdurlar oldugu kadar doğuş tüp bebek elemanlarida yazıyorlar dikkatli ol ben bir kez denedim gittiğımer pişman olup geldim bidahda cesaret edemedim çünkü yapılanlar içime sinmedi.....

AYS34 dedi ki...

Mrblar anlatacaklarım var

AYS34 dedi ki...

Arkadaşlar sakın kıbrısa gitmeyin sakın.

minnak dedi ki...

Dk.1 gol.1 suan yazdıklarınız için tecrübeli arkadaslara binlerce kez teşekkürlerimi iletiyor ve minnet duydugumu bilmenizi isterim.gecen hafta söz konusu olan Dr.un olduğu hastane ile irtibata geçtim. Sebep her ne olursa olsun bu kadar olumsuz sonuç ve yorum haksız yere yapılmış olamaz.bu kadar olumsuz yorumun sonunda şunu anliyorumki ters giden bir şeyler var.ben zaten halil ibrahim Tekin ve Şevket bey arasında tereddüt etmistim. Şimdi ise tamamiyle tercihimi yapmış bulunmaktayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Adsız dedi ki...

gercekten de herkes buraya istediği yorumu yazabiliyor insanlar girip merkezini övebiliyor bir başka kişi girip bir doktora olmadık hakaretlerde bulunabiliyor bence buraya sadece gercek hastalar yorum yazsın.

Halil İbrahim Tekin dedi ki...

Op. Dr Halil İbrahim Tekin ile ilgili şikayet yada soru soracak arkadaşların

http://www.kibristupbebekmerkez.com/dr-halil-ibrahim-tekin/

adresden ulaşabilirsiniz.

En kısa sürede bu siteden veya iletişim bilgisi veren herkez aranıp yardımcı olunacaktır.

Adsız dedi ki...

Bir kaç ay önce bu blogu okudum ve nedense bu insanlara şans verebileceğimi düşündüm. Ancak merkeze gittiğimde acı gerçekle karşılaştım ve inanın transfer yapıldığından beri emin değilim. Şevket beyle tek kelime konuşma şansım dahi olmadı. Lütfen emeğinize acıyı ve kesinlikle bu çetenin eline düşmeyin iyi araştırın

Adsız dedi ki...

2015 eylul kesinlikle tup merkezine gitmeyin , malesef bende gittim .yumurtalsrimin calindigini dusunuyorum , ve bana yerlestirdiklerini sandigimiz emriyolar bile yerlesmedi bence sanal olarak yapiyorlar yada sadece ici bos yumurta koyuyolar,2, 3 kez gidilmesi icin bizim gruptan 2. Ve 3 kez gidenlerin tuttu. Para tuzagi, umutlarimizla dalga geciyorlar ve ustune paramizi aliyorlar hakkimi helal etmiyorum cocuklarindan ciksin ve akillarina gelsin....

Adsız dedi ki...

Ben de yukarıdaki arkadas gibi dogus tup bebek magdurlarındanım benım de yumurtalarımı caldılar...calınan yumurtalar yurt dısından gelen hastalara fahis fiatlarla satılıyor..hem de bizim rızamız dısında..biz onca parayı istedigimiz cınsiyete sahip olmak icin veriyoruz .ama kendini embriyolog olarak tanıtan o Can denen adam standarta baglamıs.herkese 2 tane buldugunu karsı cınse yatkın oldugunu soyleyıp basından savıyor...bu madrabazlık degılde ne...her transferımde gayet olumlu deyip benı bir dahaki sefere gitmeye mecbur ettiler. sonuc 2 olumsuz denem can denen adamın cebine giren mini servet. bu şevket denen adamı ben sadece transferde gordum..kulliyen yalan hastalarla gorustugu....can denen adam bu isin bas aktoru.DOGUS TUP BEBEK HASTANE DEGIL BİR TİCARETHANEDİR.darphane gibi oldugu sızı yanıltmasın...bu can denen adam kendini cok ama cok iyi pazarlıyor..o kadar ki benı bile kandırdı..saygın bir isim var..ve her gun yuzlerce insan goruyorum ama bu adamı gec cozebildm...maalesef..soforunden hemsiresine herkes bu merkezin saklabanlıgını yapmak icin yarısıyor.ınanın pgt icin gidip olumlu sonuc alan birini ne gordum ne duydum.. ASLA DOGUŞ TUPE GİTMEYIN..adamlar bızden ondan caldıgı paralarla kıbrısın yarısını parsellemıs...kıbrısta ınanın onları tanıyacak kadar vakit gecirdim....ben saglıklı bir bayanım ve hamile kalmamam icin hic bir neden yok....doktorlarla teyitlidir...kalamadım.cunku embriyo yerlestirilmedi.yerlestirilse hamile olmam gerekirdi....sanal olarak yerlestirildi..biz oyle sandık..kullandıgımız o kadar hormon ilacının vucuda verdigi zarar cabası...ALLAH BELALaRINI VERSIN.basta o can denen adamla sevketin.allah bızden caldıgı paraları onlara yedirmesin.kanser olurlar da kan kusarlar yarabbbim insallah.Allah cocuklarını gozlerının onunde parca pincik eder insallah da baska yurekleri yakamazlar.......UMUT MADRABAZLARI......biz o kadar parayı istedigimiz cinsiyet icin verdik.adam bulamadı..hademe bile olabilir kendini embriyolog olarak tanıttı.ama..ben hademeligi bile layıkıyla yapacagına ınanmıyorum....bu arada sanal transfer rezaletınden sonra yumurta dondurma rezaletı de var..sakın sakın sakın.....embriyolarınızın birini afrikada ikisini kanadada bulmak mumkun.....REZALET.......DOGUS TUP İSİ TİCARETE DOKNUS İNSANLARIN UMUTLARINI SOMUREN VE BUNU YAPARKEN DE İNSANLARI ESEK YERİNE KOYMAKTAN KEYİF ALAN Bİ SUC İSLEYIP DE USTA BİR KATİL GİBİ ORTADA İZ BIRAKMAYAN BİR PAZARLAMA SİRKETİDİR.Benımde umutlarımı caldılar.icim o kadar acıyor ki....gunlerdir aglıyoryum..bu adamlar turkiyedeki gorustugunuz doktorla da isbirligi halinde.tam anlamıyla dolandırıldık..mını bir servet bıraktık umutlarımızla beraber.ama sonuc HUSRAN....bu dunyanın otesi var can efendi.gorusuruz elbet.ahirette 20 tırnagım senın yakandadır..bilesin...kanser ol da o paraları yiyeme.....allah en sevdigini alarak daha bu dunyada cezalandırsın seni insallah.....ASLA AMA ASLA DOGUS TUP BEBEKE GİTMEYIN.............

orhan dedi ki...

slm bütün herkese bende diger arkadaşlar gibi dogüş tüp bebek hastanesinin magduruyum sperim transferi olacaktı eşime eşimde hiç bi sorun yoktu çiçek gibi bi eşim var saglıkta hiç bi sorunu yoktuben amelelek yapan bi işçiyim buldum buluşturdum borç falan eşimden 12 tane yumurta aldılar 8 tanesi yüksek kalitede oldunu söylediler büyük umutlar verdieler yüzde yüz bbeginiz olacak dediler malesef transferin yapıldıgından bile emin degilizokadar ilacları kullandı eşimin vucudu degişti eşimi yumurta toplama sonrası odada ben aglarken onu ohalde görünce şevket alp denen yaratık o halde gelip parayı hazırladınmı dedı verdim parasını allahından bulsunlar kimsenin ahı kimsede kalmaz derlerya karşılıgını bulurlar elbet ha yanımda benım duruma düşen bi arkadaşım daha vardı onu da söylüym

Adsız dedi ki...

MERHABA BENDE KIBRISTAKİ BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BURASI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.GENELDE DOĞUŞ TÜP BEBEK MERKEZİ İÇİN OLUMSUZ YAZILAR YAZILMIŞ HEPSİ AYNIMI.
6 ŞUBAT 2016

magdur dedi ki...

Dogus tup bebek allah belani versin milletin umutlariyla oynuyor bizde kandirildik sakin onlara guvenmeyin

Adsız dedi ki...

BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN ANLATSIN.KARAR AŞAMASINDAYIM YARDIM BEKLİYORUM.

Adsız dedi ki...

HALİL İBRAHİM TEKİN NASIL.BU DOKTORO TÜP BEBEK YAPTIRAN VARMI GÜVENEBİLİRMİYİM NE OLUR BİLGİSİ VE TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI YAZARMISINIZ.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Ben gittim ve çok pişmanım, yanlış anlamayın ben bunu içim yandığı ve yuvam bozulduğu için yazıyorum,ben 2014 yılı Kasım ayında eşimin çok istemesi üzerine gittim, tabi olmadı, ben olmadığına değil psikolojinin alt üs olduğuna yanıyorum şu an yuvam bozuldu,ALLAH da bunları bildiği gibi yapar inşallah,sakının inanmayın bunlara,hem paranızı hem sağlığınızı hem de yuvanızı kaybedersiniz.

Adsız dedi ki...

Bende yeni transfer yaptim ve yorumlari yeni okudum. Cok tedirginim ve bir hafta sonra insallah test pozitif cikar. Biz esim ile parayi bulmakta cok zorlandik ve insallah bosa gitmez.

anne dedi ki...

Ben 2010 yılında Kıbrıs tüp bebek merkezinde dr şevket bey ve emriyolog tonguz bey eşliğinde tüp bebek yaptırdım,şu an 6 yaşnda oğlum var,ben çok memnunum,kıbrısta city royal otelinde konakladık,doğuş hastanesinde işlemlerimiz yapıldı,lütfen tereddüt etmeden gidiniz,ödemeyi transfer yapıldıktan sonra hastaneden ayrılmadan yapıyorsunuz,uçak biletlerimizi,taksi,konaklama,ulaşım hepsini tonguz bey org.etti,güler yüzle karşılandık ve uğurlandık,eşime tıpatıp benzeyen sağlıklı bir oğlum var,lütfen içinizi rahat tutun ve bu işleme başlamadan önce stresi hayatınızdan uzaklaştırın,her isteyene rabbim nasip etsin inşallah

Adsız dedi ki...

Bir kas önce yazmistim yorumlardan dolayi tedirginim diye. Evet bugun test sonucum geldi ve ben hamileyim hemde buyuk ihtimalle ikizlerimiz olacak. Dogus, Dr Sevket ve Can bey e cok tesekurler. Insallah tum hamileligim iyi gecer ve bebegimizi/bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bizim icin dua edin lutfen. Ve Umarim olmayanlarada bir kapi aciilir.
Ayrica Anne adli rumuz. hamilelikte nelere dikat etmem gerektigini yazarsaniz cok sevinirim Saygilar.

Unknown dedi ki...

Bu Aso tasarruf ve kredi kredi sirketidir. kisisel is için bir kredi gerekiyor, ya da tüm temizlemek için kredi ihtiyaciniz varsa
Daha fazla bilgi için evisloanfirm@gmail.com: fatura lütfen bizim bizim burada e-posta ile temasa geçin. Bilginiz için, firmamiz
Eger ilgileniyorsaniz lütfen bize geri almak hemen kredi ile halletmek için,% 2 faiz oraniyla kredi vermek
2z
Onay belgesine aktarmak.
Dolgu ve dönüs
(1) Tam adi: ………………..
(2) Kredi Tutari: ……………
(3) Kredi Süre: …………..
(4) Cinsiyet: …………………….
(5) Cinsiyet: ……………
(6) Ülke:
(7) Ev adresi: ………
(8) E-posta adresi:
(9) Telefon numarasi: ………..
Bay Evis Philip

Unknown dedi ki...

Bu Aso tasarruf ve kredi kredi sirketidir. kisisel is için bir kredi gerekiyor, ya da tüm temizlemek için kredi ihtiyaciniz varsa
Daha fazla bilgi için evisloanfirm@gmail.com: fatura lütfen bizim bizim burada e-posta ile temasa geçin. Bilginiz için, firmamiz
Eger ilgileniyorsaniz lütfen bize geri almak hemen kredi ile halletmek için,% 2 faiz oraniyla kredi vermek
2z
Onay belgesine aktarmak.
Dolgu ve dönüs
(1) Tam adi: ………………..
(2) Kredi Tutari: ……………
(3) Kredi Süre: …………..
(4) Cinsiyet: …………………….
(5) Cinsiyet: ……………
(6) Ülke:
(7) Ev adresi: ………
(8) E-posta adresi:
(9) Telefon numarasi: ………..
Bay Evis Philip

Unknown dedi ki...

Merhaba,
  Şu anda değerli müşterilerimize% 3'lük düşük bir faiz oranı ile xmas kredisi veriyoruz. İşletmenizi finanse etmek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Konsolidasyon kredisine ihtiyacınız var mı? Şu adresteki e-postamızı kullanarak hemen başvurun: oxford_loanfinances@hotmail.com

Adsız dedi ki...

bende 30.12 20017 doğuşta yumurta nakli yaptırdım 12 gün sonra snuç negatif yıkıldım piskolojim bozuldu son umudum du oda bitti körürüne gidiyoruz gitmeyin benimki bir sürü otelde kurbanlar vardı aram zıkım olsun param çocklarında çıksın

Adsız dedi ki...

ben Lefkoşa tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum eğer bu klinik hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Adsız dedi ki...

Doğuş Tüp Bebek Merkezi'nde taşıyıcı annelik deneyen oldu mu acaba bilgisi olan var mı?

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaslar kim bana kibrista en güvenilir tüp bebek merkezi hangisi oldugunu söyleye bilir ?

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Unknown dedi ki...

Benim adım Irrua Uzman Hastanesinin Dr Wilson Jones'u, organ cerrahisinde uzmanım ve satmak isteyen insan organıyım. Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa Lütfen bize geri dönmekten çekinmeyin, böylece devam edebiliriz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin

E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bir böbrek satın almak istermisiniz yoksa bir böbrek satmak istiyor musunuz? Bozulması için böbrekinizi satma şansını mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bugün bize ulaşın, size böbrekleriniz için iyi bir miktar sunacağız. Benim adım Dr. Vincents, UBTH Tıp Merkezinde bir nefrolog. Kliniğimiz böbrek hastalığının tedavisinde uzmanlaşmıştır ve uygun bir donörle böbreklerin satın alınması ve nakli ile ilgileniyoruz. Biz Hindistan, Türkiye, Nijerya, ABD, Malezya bulunmaktadır. Bir böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen tereddüt etmeyin
Bize e-posta ile ulaşın.
E-posta: drvincentodigie@gmail.com
Whatsapp: +2349037279893
Saygılarımla.
Vincent

Unknown dedi ki...

Herkeze merhaba öncelikle size başımdan geçenleri tamamen samimi ve asla üstüne bir harfi bile yalan olmadan abartısız anlaticam 17 Aralık 2017 de bu tanımaz olaydım doğuş tüp bebek merkeziyle tanıştım tanismaz olaydım bu nasıl bir merkez bu nasıl bir yer daha ilk gittiğimde anlamıştım fakat iş işten geçmişti bana yüzde doksan beş oranla gebelik sağlanabileceği sağlıklı embriyo olduğunu bakanlık tarafından belirlenen kişilerce yumurta alındığı söylendi karşımdaki kişi bayan anestezi uzmanı olan kişi hergun aradı hergun ve ikna etti umudumuz bitti derken bunlar çıktı karşımıza tek istediğimiz sadece bir evlat sahibi olabilmekti inanın şuan sadece tek istediğim sagligima kavusabilmek bize iki embriyo transfer edildi beşinci gün embriyosu keşke demiycem cunki yaşadığım şeyler birer imtihan diyorum çünkü artık keşke demek için çok geç eğer ben gitmeden önce bu sayfaya denk gelse idim asla ve kat.a gitmezdim bin pismanim çok pişmanım transferden on iki gün sonra test pozitif çıktı tam sevindik derken iki günde bir bthc testi yaptirmam söylendi ve yaptırmaya başladım değerler yavaş ilerliyordu bunun anlamı sağlıksız embriyo olduğuydu ve şuanda ikinci aya yaklaşıyoruz ve hala içimde var olan embriyo ne ilerliyor ne geriliyor kürtaj olmam söylendi Kıbrıs'ı arayıp bu bilgileri onlarla paylastigimda çok üzgünüz oradaki Dr ne diyorsa onu yap demekle yetindiler 4500 Euro sadece transfer parası aldılar arada harcamalar yani ilaçlar hariç toplamda 30 bin lirayı geçti iki dakika içerisinde transfer yapıldı oradayken iğne verdiler 120₺ olan bı iğne onun parasını da bizden aldılar hatta bizde bozuk yoktu 150 verdik hemşire geldi para üstünü veremiycez cunki Dr un bozugu yokmuş diye esimi zor tuttum yirmi lira için değmez dedim ve onuda aldılar neyse şuan ne hamileyim ne değilim sağlıksız bir şekilde ilerleyen bir bthc hormonuyla baş etme aşamasındayim ve arıyorum telefonuma cvp bile vermiyorlar ne senet var ortada nede herhangi bir belge insanların umutlariyla hayalleriyle oynanan bir yer kesinlikle gitmeyin kesinlikle yaptirmayin kesinlikle bizim gibi mağdur olmayın şimdi dua ediyorum bu işten sağlıgim açısından en az hasarla atlatmak ne olacağı belli olmayan bir hengamenin içinde kendimi buldum ama Allah.a havale ediyorum İlahi adalet diye birşey var tecelli edecektir er yada geç ben onlara sorduğumda en sağlıklı embriyo en kaliteli embriyo dediler nerdeeee parayı aldılar işleri bitti haram olsun ben onlarla ahirette görüşücem son olarak şunu söylüyorum bu yazıyı İnsaAllah gitmeden önce umutla dolu olan arkadaşlar okur ve unutmayın dünyada sağlıktan ötesi yalan herşeyi akışına bırakın Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği nediyim Allah yardımcımız olsun

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uyan böbrek donörlerine göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Adsız dedi ki...

Evet malesef transfer sonrasi bu gebeligin dusmesi olayi bizim de basimiza geldi.kurtaj olduk.degerler yuksek idi ancak sonra dustu.kimyasal gebelik dediler.umut dunyasi derler ya .hayal kirikligi yasayan bir cok insan var.

Dr Benson dedi ki...

Böbreğini satmak istiyor musun? Mali yıkım nedeniyle paranızı para için satmak için bir fırsat arıyor ve ne yapacağını bilmiyorsunuz. İşte size 850.000 pound satmanız için bir fırsat. bugün bize ulaşın ve Böbrekleriniz için size iyi bir miktar teklif edeceğiz.
Benim adım (Dr Benson) (KBTH) Hastane Böbrek Departmanında Nefrolog. Hastanemiz böbreklerin Alış, Satış ve Transplantasyonunda ilgili bir donörle yaşamaktadır. Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: korlebuteachinghospital33@gmail.com

Teşekkürler,
YÖNETİM.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin ilk önce dogus tup bebek merkezi bizi ilk denememizde bu mutlulugu yasattılar kötü yorumlara kesinlikle inanıp aldanmayın Fatma hanımın güler yüzlülügü destegi ozel ilgisi ve dogus ekibinin psikolojik destegiyle suan cok mutluyuz ve hala iletisimimz devam ediyor doktorum fatma hanımla . Isteyen dileyen dogus tup bebek merkezine inanarak guvenerek gitsin tavsiye edilebilicek tek tüp bebek merkezi .

Unknown dedi ki...

Kıbrıs ta en iyi ve başarılı bir tüp bebek merkezi önerebilirmisiniz

Unknown dedi ki...

Selam biz yeni gidecez yazılanlar doğrumu bilmiyorum ancak bi sahtekarlık olsa bu merkez şuana iflas ermeniydi sizce yalancının mumu yatsıya kadar derler hastane şuan ayakta

Unknown dedi ki...

Olumlu sonuç aldınızmı lütfen yazın

Unknown dedi ki...

Tlefon yazarmısın lütfen bizde başarısız olduk doğuşta

Unknown dedi ki...

Sonuç nedir bizim ki yok malisef

Unknown dedi ki...

Kaç tl tutar ilk denemede oldumu kaç yumurta konuldu

Unknown dedi ki...

O kılinik hangisi kaç bin tlye mal oluyor

Adsız dedi ki...

Slm

Adsız dedi ki...

Valla aksine bizde çoğu kişi Şevket beye gittiler ve hepsinin suanda erkek bebekleri oldu