Fırat Tüp Bebek

Daha önce duyurduğumuz Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Tüp Bebek tedavisi artık başladı. Böylece Tüp Bebek Merkezlerine bir yenisi daha eklenmiş oldu.

ELAZIĞ(CİHAN)- Fırat Üniversitesi Hastanesi`nde Tüp Bebek Merkezi açıldı. Açılış töreninde konuşan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erhan Yılmaz, merkezin, bölgede kamuya ait tek yer olduğunu dile getirdi. Yılmaz, merkez için yürütülen çalışmaların üç yıl

Fırat Üniversitesi Hastanesi`nde Tüp Bebek Merkezi açıldı. Açılış töreninde konuşan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erhan Yılmaz, merkezin, bölgede kamuya ait tek yer olduğunu dile getirdi. Yılmaz, merkez için yürütülen çalışmaların üç yıl önce başladığını ifade etti. Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: `Ocak ayında çalışmalarımızı bitirdik ve Sağlık Bakanlığı`ndan onay gelmesini bekledik. Mart ayında merkezin açılması için onay geldi ve açılışımızı yapıyoruz. Tüp Bebek merkezi Kayseri Erciyes Üniversitesi Hastanesi`nde bulunan tüp bebek merkezinden sonra kamuya ait tek yer. Açılan merkezde, Elazığlı hastalarımızın yanı sıra bölge illerden gelen hastalarımıza da hizmet vereceğiz. Şu ana kadar 2 anne adayımızda olumlu sonuç elde ettik.`Tüp Bebek Merkezi`nin açılış törenine Vali Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Fevzi Bingöl, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin ardından tüp bebek yöntemiyle anneliğe adım atan iki hastaya hazırlanan çocuk sepeti Vali Muammer Erol tarafından verildi.

Hiç yorum yok: