Maya Tüp Bebek'te Türkiye'nin İlk MikroIVF Bebeği

İnfertilite (kısırlık) tedavisinde klasik tedavi yöntemlerine alfernatif olarak geliştirilen MikroIVf uygulamasında ilk doğum gerçekleşti.
 
Tekniği Türkiye’ de ilk kez uygulayan Maya Tüp Bebek Merkezi’ nin Tıbbi direktörü Op.Dr. Osman Denizhan Özgün; “Daha önce aşılama yöntemi uygulanmış ancak olumlu sonuç alınamamış Yasemin-Fatih Topaloğlu çiftine MikroIvf tedavisi uyguladık, ülkemizde ilk kez uygulanan bu yöntem ile sağlıklı bir gebelik elde edildi ve Mikroivf nin ilk bebeği dünyaya geldi, ilerleyen aylarda diğer MikroIVF tedavilerinin sonuçlarını da yayınlamayı planlıyoruz” dedi.

Aşılama tedavisine alternatif olarak uygulanan MikroIVF ile gebelik şansı iki katına çıkarılabiliyor. Yöntemde Mikroenjeksiyon tekniğine göre daha az ilaç kullanılıyor ve maliyeti daha düşük oluyor. Bu nedenle MikroIVF tedavisi, aşılama yerine daha yüksek başarı oranı isteyen ve maddi problemler yüzünden Tüp Bebek ve Mikroenjeksiyon uygulamalarına ulaşamayan çiftler için umut vaat ediyor.

İnfertil çiftlerin tıbbi durumlarına en uygun tedavileri belirleme konusunda titizlikle çalıştıklarını belirten Dr.Özgün, “uyguladığımız yeni ve doğru tedavi yöntemleri ile Türkiye’ de yardımcı üreme teknikleri ile elde edilen gebelik oranlarını artırmayı hedefliyoruz” dedi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

osman denizhan özgün bir sahtekardır, kendisi bırakın doktorluğu bir hastane hademesi kadar bile bilgiye sahip değildir. diğer özel tüp bebek kurumları gibi maya da sadece insanların zamanını umutlarını ve parasını çalan ve ne yazık ki yasal olan bir kumarhanedir. hiç bir menfaatim yok bunu yazmakta inanın ve sakın düşmeyin tuzaklarına... özel tüp bebek merkezlerinden lütfen uzak durun hele bu uzun bir yol bir savaş daha silahlarımız bitmedi gerekirse evinizi arsanızı satın diyen bu zihniyetten kaçın pişman olmadan

Adsız dedi ki...

yorum yazan arkadaşa aynen katılıyorum dediği gibi sahtekar bir insan. insanların umudunu ve parasını çalan biri eğer terbiyem müsade etse daha değişik şeyler yazardım!!umarım insanlara yaptıkları kendi çoluğundan çocuğundan çıkmaz!