Bornova Şifa Hastanesi Başarısı

 Bornova Şifa Hastanesi'nin Tüp Bebek Tedavisindeki Başarısı.

Japonya`da yaşayan ve yıllardan bu yana bebek hayali kuran Ömer ve Nao Ayşe Alkurt çifti tüp bebek tedavisi için Bornova Şifa Hastanesi`ne başvurdu.

1996 yılında Türk mutfağı üzerine restoran açarak Japonya`ya yerleşen Ömer Alkurt, kısa süre sonra Japon Nao`ya âşık oldu. Daha sonra evlenerek Türk Mutfağı restoranını birlikte işletmeye başlayan Ömer ve Nao Ayşe Alkurt çifti, çocuk sahibi olma hayalleri kurmaya başladı. Dünya teknoloji devi kabul edilen Japonya`da 2007 yılında tüp bebek sahibi olmak için hastaneye başvuran Alkurt çifti, yapılan tedaviye rağmen çocuk sahibi olamayınca hayal kırıklığı yaşadı.

Daha sonra tanıdıklarından Şifa Hastanesi`nin tüp bebek konusundaki başarılı çalışmalarını duyan Alkurt çifti, çocuk sahibi olma hayaliyle önceki gün Bornova Şifa Hastanesi`ne geldi.

Japonya`da 14 yıldan beri yaşayan Gaziantepli Ömer Alkurt, `Uzun zamandan beri bebek sahibi olma hayali kuruyorduk. Japonya`da da bu konuda çeşitli tıp merkezlerine başvurduk ama çocuğumuz olmadı. Daha sonra Türkiye`den bir doktor arkadaşım Şifa Hastanesi`ni tavsiye etti. Yaptığım araştırmalardan sonra Şifa Hastanesi`nin tüp bebek konusunda başarılı çalışmaları olduğunu öğrendik. Gerekli tahlillerimiz yapıldı ve tedaviye başlıyoruz. Şifa Hastanesi`nde gördüğümüz yakın ilgi ve kaliteli hizmetten dolayı doktorumuza ve ekibine teşekkür ediyoruz.` diye konuştu.

Şifa Hastaneler Grubu olarak `Her şeyden Önce İnsan` ilkesiyle hizmet ettiklerini dile getiren Şifa Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Ateş de, `Çocuk Allah`ın dünyada insanlara bahşettiği en güzel hediyedir. Tıbbın imkanlarını kullanarak ailelerimize bu konuda hizmet vermek bizleri mutlu etmektedir. Bornova Şifa Hastanesi, tıptaki gelişmeleri ve teknolojileri yakından takip ederek bebek özlemi çeken ailelere hizmet vermektedir. Merkezimiz tam teşekküllü bir infertilite (kısırlık ) merkezidir. Bir infertil çiftin tüm tetkikleri merkezimizde yapılabilmekte, tanısı konulduktan sonra en basit tedavi yönteminden en ileri (Tüp Bebek-Mikroenjeksiyon) yönteme kadar gereken tedavi yöntemleri uygulanabilmektedir. Tüp bebek ünitemizde farklı uzmanlık dallarında, deneyimli hekimlerden oluşan bir ekip hizmet vermektedir. Çiftlerle yapılan ilk görüşmeden tedavi bitimine kadar geçen süreçteki tetkik ve tedaviler psikolog desteğiyle birlikte uzman hekimler tarafından gerçekleştirilmektedir.` şeklinde konuştu.

(CİHAN)

Hiç yorum yok: